Rock Band 4 - Guitar Bundle product
НазадGCONGROCKBAND4BUNDLEBOX1GCONGROCKBAND4BUNDLEBOX1GCONGROCKBAND4BUNDLEBOX1GCONGROCKBAND4BUNDLEBOX1GCONGROCKBAND4BUNDLEBOX1GCONGROCKBAND4BUNDLEBOX1Напред

Rock Band 4 - Guitar Bundle, за Xbox One

  • Безплатна доставка
319.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Описание
Сформирай своята група, завладей света

Музикалните пионери от Harmonix Music Systems, Inc. Се заемат с това да изведат познатата си у успешна поредица на ново ниво, заедно с Rock Band 4.

Разработена специално за новото поколение гейминг конзоли, Rock Band 4 идва със специфичния дух на изпълнението на живо, което може да очакваш от най-големите рок банди. Прибави своя индивидуален почерк на всяко изпълнение и се наслади на специалните отличителни черти на играта, като китарни солови изпълнения в свободен стил, които ще ти позволят да създаваш своите легендарни солота. В комбинация с впечатляваща визия от следващо поколение и ненадминат саундтрак включващ едни от най-популярните и епични изпълнения, Rock Band 4 се стреми да застане на върха на музикалния ритъм жанр.

Твоята сцена, твoето изпълнение.

Всепризнатото геймплей изживяване достига нови висини с иновативни възможности, които да позволят на играча да изрази своята персоналност както никога досега в подобно музикално заглавие. Благодарение на солата в свободен стил, китаристите ще може да забият своето уникално соло, без да се нуждаят от това някой да ги държи за ръчичка. Този геймплей елемент е достъпен и забавен, като от друга страна предоставя дълбочина, в която играча да експериментира със своите музикални фантазии, създавайки сола, на които и най-изкусите музиканти биха завидели. В допълнение към всичко в Rock Band 4, ти ще може да използваш своята публика, която в реално време да реагира на твоите изпълнения.

Повече музика и избори, от всяка една друга игра.

Rock Band 4 включва световно признати изпълнители с над 60 парчета в основата на играта, очакват те легендарни музиканти, изгряващи звезди и най-горещите изпълнения, които да взривят музикалната сцена.

Rock Band 4 наследява и епичната музикална библиотека от предишните игри, заедно с над 1500 песни, които са налични в Rock Band Music Store. Феновете, които имат закупени парчета заедно с предишните части на Rock Band, за старата генерация конзоли, ще могат да ги използват без допълнително заплащане в Rock Band 4.

Най-доброто музикално изживяване става още по-добро!

Разработена и съобразена с желанията на феновете, Rock Band 4 е изградена на това, което именно най-запалените привърженици искат от своята поредица – нова и интересна история и това играта заедно с приятели да бъде още по-достъпна.

Сформирай група. Завладей света. – Rock Band 4 предлага една наистина предизвикателна кампания, която позволява на играчите да създадат и персонализират своите музиканти, сформират група и да покажат на света своя легендарен изпълнител.
Продължавай с пълна сила напред – Rock Band 4 представя за поредицата съвсем нови социални опции заедно с новия “Shows” режим, който разнообразява твоето мултиплейър изживяване.
Това е само началото – Rock Band 4 е една истинска платформа, която еволюира със своите нови геймплей опции, музикални парчета и допълнително съдържание, което предстои да излезе.

Приготви се за рок!

Разпали публиката с безжичната Rock Band 4 Fender Stratocaster китара като се потопиш в съвсем новата опция в Rock Band - Freestyle Guitar Solos. В допълнение контролера предлага два fred бутона, един съвсем тих strum bar, whammy bar и проектиран на ново сензор при накланяне, за още по-прецизно активиране на Overdrive опцията в играта.

А към всичко останало, Mad Catz са се погрижили да осигурят твоята перфектна аудио калибрация с интегрираната система за интегриране.

Rock Band 4 - Guitar Bundle съдържа:

Пълната версия на играта Rock Band 4 с безжична Fender Stratocaster китара, ремък за китара и 2 бр. АА батерии
Китарата е безжична и може да издържи до 30 часа игра с използването на батериите в комплекта
Сензор за накланяне с нов дизайн, който ще предотврати ненужното активиране на Overdrive в играта
Интегрирана автоматична калибрация на контролера, която лесно се синхронизира с всеки телевизор или монитор
Два Fred бутона


Виж още Игри за Конзоли Harmonix

Технически характеристики

Конзола:  XBOXONE
Жанр:  Музикална
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+

Вземи на изплащане