Rexton LT328A-I product
НазадHOSREXTONLT328AIHOSREXTONLT328AIHOSREXTONLT328AIHOSREXTONLT328AIHOSREXTONLT328AIНапред

Масажен стол Rexton LT328A-I, Bluetooth, ролков безшумен механизъм, многофункционален пулт за управление, говорители, еко кожа, бежов

  • Безплатна доставка
1171.62 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Rexton
LT328A-I

Rexton LT328A e домашен стол за масаж и релаксация с функции за ролков масаж, въздушен масаж, нагряване и Bluetooth стерео говорители за безжична връзка с мобилни устройства.

Характеристики:
Компактни размери ( събира се на < 0.6 м2 )
Голям обхват на масажния механизъм - от врата до бедрата
Ролков безшумен механизъм
Разнообразен масаж с различна интензивност
Функция нагряване - топлинен масаж на врата, гърба и кръста
Bluetooth функция - безжична връзка с мобилни устройства
Външни говорители за възпроизвеждане на звук
Въздушни възглавници за масаж на талия, ханш и бедра
Висококачествена тапицерия от еко кожа
Многофункционален пулт за управление
Колела за по-лесно придвижване

Видове масаж:
Дълбоко месене (ролков масаж)
Масаж, имитиращ прилагането на натиск на ръцете на професионален масажист (нагоре-надолу по протежение на врата, гръбнака, кръста и таза, стигащ до бедрата). Подходящ масаж при травматични увреждания, засилва циркулацията на лимфата и кръвта, влияе положително на нормалната функция на целия организъм, зарежда с енергия.

Разтриване
Оказва положителен ефект при болки в ставите, премахва невралгични оплаквания, осигурява приток на хранителни вещества и кислород до тъканите.

Шведски масаж
Комбиниран масаж с потупвания и почуквания. Възстановява гъвкавостта на ставите, намалява емоционалното и психическо напрежение, облекчава умората главоболието и мускулните спазми.

Шиацу
Mасажна техника, използвана в миналото от японски майстори. Извършва се чрез стимулиране и масажиране на определени точки в тялото. Успешно помага при лекуването на настинки, заболявания на стомашно-чревния тракт и др. В процеса на масаж се възстановява енергийният баланс в организма.

Термомасаж
Tоплинен масаж на врата, гърба и кръста по протежение на гръбнака. Това е традиционен китайски масаж, който не само подобрява кръвообращението и облекчава умората, но и кара цялото тяло да се отпусне и релаксира.

Въздушна компресия
Масажът с въздушни възглавници облекчава умората, подобрява кръвообращението и ободрява. Въздушните възглавници нежно масажират тялото на потребителя, стимулират се естествените рефлекси на организма. Масажът има превантивен ефект при лечението на артрит и други възпалителни заболявания, укрепва кръвоносните съдове, нормализира кръвообращението, подобрява съня, кожата става по еластична. Има няколко вида въздушен масаж. Добър резултат дава едновременния масаж на горните и долните части на тялото.
Виж още Столове Rexton

Технически характеристики

Тип:  Масажен
Цвят:  Бежов

Вземи на изплащане