Rexton LC5000F-C product
НазадHOSREXTONLC5000FCHOSREXTONLC5000FCHOSREXTONLC5000FCHOSREXTONLC5000FCHOSREXTONLC5000FCНапред

Масажен стол Rexton LC5000F-C, ролков безшумен механизъм, многофункционален пулт за управление, сменяема тапицерия, кафяв

  • Безплатна доставка
1447.62 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Rexton
LC5000F-C

Rexton LC5000F e домашен стол за масаж и релаксация с функции за ролков масаж, вибриращ масаж, шиацу, шведски масаж, S-образен масаж, разтриване, размесване.

Характеристики:
Компактни размери ( събира се на < 0.7 м2 )
Голям обхват на масажния механизъм - от врата до бедрата
Ролков безшумен механизъм
Разнообразен масаж с различна интензивност
Шведски масаж, Шиацу масаж, разтриване, размесване, вибрация, S-образен масаж
Леснопочистваща се сменяема тапицерия
Многофункционален пулт за управление
Колела за по-лесно придвижване

Видове масаж:
Дълбоко месене (ролков масаж)
Масаж, имитиращ прилагането на натиск на ръцете на професионален масажист (нагоре-надолу по протежение на врата, гръбнака, кръста и таза, стигащ до бедрата). Подходящ масаж при травматични увреждания, засилва циркулацията на лимфата и кръвта, влияе положително на нормалната функция на целия организъм, зарежда с енергия.

Разтриване
Оказва положителен ефект при болки в ставите, премахва невралгични оплаквания, осигурява приток на хранителни вещества и кислород до тъканите.

Шведски масаж
Комбиниран масаж с потупвания и почуквания. Възстановява гъвкавостта на ставите, намалява емоционалното и психическо напрежение, облекчава умората главоболието и мускулните спазми.

Шиацу
Mасажна техника, използвана в миналото от японски майстори. Извършва се чрез стимулиране и масажиране на определени точки в тялото. Успешно помага при лекуването на настинки, заболявания на стомашно-чревния тракт и др. В процеса на масаж се възстановява енергийният баланс в организма.


Виж още Столове Rexton

Технически характеристики

Тип:  Масажен
Цвят:  Кафяв

Вземи на изплащане