Rexton GJ-5101 product
HOSREXTONGJ5101CHOSREXTONGJ5101CHOSREXTONGJ5101C

Масажен стол Rexton GJ-5101, еко кожа, ролков механизъм, многофункционално дистанционно управление с дисплей, колела, крачна секция, светло кафяв-капучино

  • Безплатна доставка
1890.60 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Rexton GJ-5101
Light Brown


Характеристики:

Ролков безшумен механизъм с различни масажни програми и интензивност
Имитация на ръчен масаж на главата и раменете
Масаж чрез въздушен поток
Крачна секция за масаж на прасци, глезени и стъпала
Въздушни възглавници за масаж на мишници и предмишници
Висококачествена тапицерия от еко кожа
Многофункционално дистанционно управление с голям LCD екран
Колела за по-лесно придвижване

Видове масаж:

Дълбоко месене (ролков масаж)

Масаж, имитиращ прилагането на натиск на ръцете на професионален масажист (нагоре-надолу по протежение на гръбнака). Подходящ масаж при травматични увреждания, засилва циркулацията на лимфата и кръвта, влияе положително на нормалната функция на целия организъм, зарежда с енергия.

Разтриване

Оказва положителен ефект при болки в ставите, премахва невралгични оплаквания, осигурява приток на хранителни вещества и кислород до тъканите.

Шведски масаж

Комбиниран масаж с потупвания и почуквания. Възстановява гъвкавостта на ставите, намалява емоционалното и психическо напрежение, облекчава умората главоболието и мускулните спазми.

Шиацу

Mасажна техника, използвана в миналото от японски майстори. Извършва се чрез стимулиране и масажиране на определени точки в тялото. Успешно помага при лекуването на настинки, заболявания на стомашно-чревния тракт и др. В процеса на масаж се възстановява енергийният баланс в организма.

Термомасаж

Нагряване в областта на таза и бедрата с въглеродни влакна, източник на инфрачервена топлина. Затоплянето помага при лечението на неврологични заболявания. Облекчава болките и сковаността.

Въздушна компресия

Масажът с въздушни възглавници облекчава умората, подобрява кръвообращението и ободрява. Въздушните възглавници нежно масажират тялото на потребителя, стимулират се естествените рефлекси на организма. Масажът има превантивен ефект при лечението на артрит и други възпалителни заболявания, укрепва кръвоносните съдове, нормализира кръвообращението, подобрява съня, кожата става по еластична. Има няколко вида въздушен масаж. Добър резултат дава едновременния масаж на горните и долните части на тялото.


Виж още Столове Rexton

Технически характеристики

Тип:  Масажен
Цвят:  Светло кафяв

Вземи на изплащане