Resonance of Fate product
НазадGCONGRESONANCEOFFATEPS3GCONGRESONANCEOFFATEPS3GCONGRESONANCEOFFATEPS3GCONGRESONANCEOFFATEPS3GCONGRESONANCEOFFATEPS3GCONGRESONANCEOFFATEPS3GCONGRESONANCEOFFATEPS3Напред

Resonance of Fate, за PS3

 • Марка: SEGA
 • Код: GCONGRESONANCEOFFATEPS3
 • Модел: Resonance of Fate
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Земята е обгорена и опустошена сянка на предишното си величие. Някога зелените гори са изчезнали, небето е затъмнено, а единственото останало място на планетата, способно да поддържа живота на хората е инсталацията Basel – стартирана като експериментална живото поддържаща система, тя е последната надежда за оцеляването на човешката цивилизация. Историята постепенно ще разкрие истината за Basel, докато Vasheron, Zephyr и Leanne изпълняват различни мисии и задачи, постепенно потапяйки играчите в този пост-апокалиптичен свят и неговите тайни.

  Разработен от tri-ace, познати на почиталите на RPG жанра с работата си по Star Ocean и Valkyrie Profile, Resonance of Fate предлага на играчите кинематографична екшън геймплей система, в която основния фокус пада върху огнестрелните оръжия. Динамични битки с полу-реално време, интригуваща история, колоритни персонажи и един уникален визуален стил, пресъздаващ свят, едновременно опасен и смущаващ, но и интересен и магнетичен. Светът на Resonance of Fate.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти