Resonance of Fate product
НазадGCONGRESONANCEOFFATEBOX360GCONGRESONANCEOFFATEBOX360GCONGRESONANCEOFFATEBOX360GCONGRESONANCEOFFATEBOX360GCONGRESONANCEOFFATEBOX360GCONGRESONANCEOFFATEBOX360Напред

Resonance of Fate, за Xbox 360

  39.00 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Земята е обгорена и опустушена сянка на предишното си величие. Някога зелените гори са изчезнали, небето е затъмнено, а единственото останало място на планетата, способно да поддържа живота на хората е инсталацията Basel – стартирана като експериментална животоподдържаща система, тя е последната надежда за оцеляването на човешката цивилизация. Историята постепенно ще ракзрие истината за Basel, докато Vasheron, Zephyr и Leanne изпълняват различни мисии и задачи, псотепенно потапяйки играчите в този пост-апокалиптичен свят и неговите тайни.

  Разработен от tri-ace, познати на почиталите на RPG жанра с работата си по Star Ocean и Valkyrie Profile, Resonance of Fate предлага на играчите кинематографична екшън геймплей система, в която основия фокус пада върху огнестрелните оръжия. Динамични битки с полу-реално време, интригуваща история, колоритни персонажи и един уникален визуален стил, пресъздаващ свят, едновременно опасен и смущаващ, но и интересен и магнетичен. Светът на Resonance of Fate.


  Виж още Игри за Конзоли SEGA

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  RPG
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+