Resistance: Fall of Man product
НазадGCONGRESSTANCEFALLOFMANPS3GCONGRESSTANCEFALLOFMANPS3GCONGRESSTANCEFALLOFMANPS3GCONGRESSTANCEFALLOFMANPS3GCONGRESSTANCEFALLOFMANPS3GCONGRESSTANCEFALLOFMANPS3Напред

Resistance: Fall of Man, за PS3

 • Марка: Insomniac Games
 • Код: GCONGRESSTANCEFALLOFMANPS3
 • Модел: Resistance: Fall of Man
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В Resistance: Fall of Man, САЩ и Англия се обединяват в последен опит да спасят Европа и Азия от ужасяваща напаст. За прости десетилетия, Химера – вид с непознат произход, който изхвърля вирус превръщащ други организми в още повече Химера – са завладели Русия и цяла Европа. Надеждата на човечеството за оцеляване е малка, а ключа в битката държи рейнджъра от американската войска, сержант Нейтън Хейъл.


  Играчите се потапят в дълбока, плашеща история, която пренаписва двадесети век и изправя САЩ и Англия срещу ужасяващ вид с непознат произход.
  Изправете се срещу многобройни движещи се плавно героя и същества, които проявяват сложно държание и си взаимодействат с околната среда по-реалистично.
  По-голямата мощ на Playstation 3 и Blu-ray технолгоията позволява по-голямо вживяване във визуалните и звуковите ефекти, които повишават хаоса на големите битки.
  По-могъщия двигател на играта позволява голямо разнообразие от високо детайлни и интерактивни околни среди, за едно конзолно FPS изживяване, включително и огромни бойни полета и разпростряни командни центрове на цели армии.
  Интересна солова кампания, кооперативен режим и един от най-завършените мултиплейъри в конзолна игра.
  Insomniac Games са комбинирани страстта си за създаване на екзотични оръжия и превозни средства с разработения в студиото физичен модел, за да създадат уникален човешки и извънземен арсенал.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти