Resident Evil Origins Collection product
НазадGMRESIDENTEVILORIGINCOLLECTIONGMRESIDENTEVILORIGINCOLLECTIONGMRESIDENTEVILORIGINCOLLECTIONGMRESIDENTEVILORIGINCOLLECTIONGMRESIDENTEVILORIGINCOLLECTIONGMRESIDENTEVILORIGINCOLLECTIONGMRESIDENTEVILORIGINCOLLECTIONНапред

Игра Resident Evil Origins Collection, за PC

  19.99 лв

  Всички цени са с начислен ДДС

  ОписаниеТехнически характеристики
  Припомни си едни от най-ужасяващите моменти в историята на гейминга с колекцията Resident Evil Origins. В нея ще откриеш две култови заглавия - оригиналният Resident Evil и Resident Evil 0, които са ремастерирани с нови текстури, Full HD резолюция и 5.1 съраунд звук, правещи ужаса още по-вцепеняващ.

  В първия Resident Evil поемаш контрол над един от двамата S.T.A.R.S оператора - Chris Redfield или Jill Valentine, които са изпратени да намерят изгубения Bravo екип. С ограничени провизии и малко амуниции, Chris и Jill трябва да оцелеят опасностите на различните капани и пъзели, с които те се сблъскват във всяко едно от нивата в играта.

  Resident Evil 0 ще те върне обратно в 1998, където ще разследващ причините за необичайните убийства в покрайнините Racoon City. Специалните части S.T.A.R.S. изпращат екипа Bravo на мястото на събитието. Главните герой в Resident Evil 0 са полицаят-новобранец Rebecca Chambers и осъденият на смърт бивш лейтенант на военноморските сили Billy Coen. С хода на играта ти ще имаш възможността да превключваш между двата персонажа, което ще ти е необходимо, за да продължиш напред.


  Върни се в корените на Resident Evil - Разбери истината за ужаса в имението и за мистерията около влака „Ecliptic Express“.
  Изцяло преправена визия - Двете игри от колекцията имат обновени текстури и Full HD резолюция.
  Ремастериран 5.1-канален звук - Съраунд звук, който създава несравнима атмосфера
  Нов режим! Wesker Mode - Resident Evil 0 ти предоставя възможността да преживееш събитията довели до емблематичното плъзване на заразата в имението, контролирайки самия Albert
  Wesker в специално тематично облекло, невероятни нови сили и достъп до голямо количество амуниции.


  Виж още Игри за PC Capcom

  Технически характеристики

  Жанр:  Ужаси
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+