Resident Evil Origins Collection product
НазадGCONGRESIDENTEVILCOLLECTIONPS4GCONGRESIDENTEVILCOLLECTIONPS4GCONGRESIDENTEVILCOLLECTIONPS4GCONGRESIDENTEVILCOLLECTIONPS4GCONGRESIDENTEVILCOLLECTIONPS4Напред

Описание

Припомни си едни от най-ужасяващите моменти в историята на гейминга с колекцията Resident Evil Origins. В нея ще откриеш две култови заглавия - оригиналният Resident Evil и Resident Evil 0, които са ремастерирани с нови текстури, Full HD резолюция и 5.1 съраунд звук, правещи ужаса още по-вцепеняващ.
В първия Resident Evil поемаш контрол над един от двамата S.T.A.R.S оператора - Chris Redfield или Jill Valentine, които са изпратени да намерят изгубения Bravo екип. С ограничени провизии и малко амуниции, Chris и Jill трябва да оцелеят опасностите на различните капани и пъзели, с които те се сблъскват във всяко едно от нивата в играта.
Resident Evil 0 ще те върне обратно в 1998, където ще разследващ причините за необичайните убийства в покрайнините Racoon City. Специалните части S.T.A.R.S. изпращат екипа Bravo на мястото на събитието. Главните герой в Resident Evil 0 са полицаят-новобранец Rebecca Chambers и осъденият на смърт бивш лейтенант на военноморските сили Billy Coen. С хода на играта ти ще имаш възможността да превключваш между двата персонажа, което ще ти е необходимо, за да продължиш напред.


Върни се в корените на Resident Evil - Разбери истината за ужаса в имението и за мистерията около влака „Ecliptic Express“.
Изцяло преправена визия - Двете игри от колекцията имат обновени текстури и Full HD резолюция.
Ремастериран 5.1-канален звук - Съраунд звук, който създава несравнима атмосфера
Нов режим! Wesker Mode - Resident Evil 0 ти предоставя възможността да преживееш събитията довели до емблематичното плъзване на заразата в имението, контролирайки самия Albert
Wesker в специално тематично облекло, невероятни нови сили и достъп до голямо количество амуниции.


Виж още Игри за Конзоли Capcom

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Ужаси
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: