Resident Evil 6 product
GMRESIDENTEVIL6PCGMRESIDENTEVIL6PCGMRESIDENTEVIL6PCGMRESIDENTEVIL6PC

Resident Evil 6, за PC

 • Марка: Capcom
 • Код: GMRESIDENTEVIL6PC
 • Модел: Resident Evil 6
 • Код на производител: PL19157
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Resident Evil 6

  Изминали са повече от 10 години от инцидента в Ракуун Сити и президентът на Съединените Щати е решил да разкрие истината за случилото се, с надеждата че това ще обуздае нарастващата напоследък биотерористична активност.

  Предвидено е президентът да бъде подкрепен от личния си приятел и оцелял от Ракуун Сити Леон С. Кенеди, но когато мястото е подложено на биотерористична атака, Леон става свидетел как държавният глава се променя до неузнаваемост и взема най-трудното решение в живота си. В същото време Крис Редфийлд, който е член на Алианса за оценка на риска от биотероризъм, пристига в Китай и също е заплашен от биотерористично нападение. Тъй като нито една държава не е застрахована от тези атаки и има непрестанни нашествия, населението на света е обединено от общия страх, че няма надежда. За първи път в историята на поредицата, в Resident Evil 6 Леон и Крис се събират заедно, за да се изправят срещу тази безпрецедентна заплаха. Към тях в това непрекъснато драматично, ужасяващо преживяване с глобални мащаби ще се присъединят нови герои, всеки със своя собствена, уникална перспектива и ангажираност.

  Щом веднъж завършите основните три кампании, ще отключите съвсем нова кампания с участието на фаталната жена на Resident Evil поредицата Ада Уонг. Сингъл плейър преживяване - кампанията на Ада ви дава уникални мисии, геймплей и оръжия, които ще дадат отговори на някои въпроси от първите три кампании.

  Минимални Системни Изисквания:

  CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD Athlon X2 2.8 Ghz or better
  RAM: 2 GB
  OS: Windows Vista/XP, Windows 7, Windows 8
  Video Card: NVIDIA GeForce 8800 GTS or better/Radeon HD 3870
  Sound Card: Yes
  Free Disk Space: 16 GB

  Технически характеристики

  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти