Remington HC5900 E51 product
MPODREMINGTON43200560100

Машинка за подстригване Remington HC5900 E51, до 90 минути работа, Quick Wash система, синя

 • Марка: Remington
 • Код: MPODREMINGTON43200560100
 • Модел: HC5900 E51
 • Код на производител: 43200560100
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Остриетата на тази машинка са с титаново покрите, до 300% по-твърдо от стандартните остриета на Remington, за да гарантират максимална твърдост и острота за много години безупречна работа. Те се самонаточват по време на употреба, а ProPower мотора ги движи с лекота дори при афро-карибски тип коси. Този мотор дава възможността да подстригвате косата дори ако тя е мокра.

  Този модел разполага и със Quick Wash система за бързо и лесно измиване под течаща вода. Просто отворете горната част на машинката с едно натискане и поставете под течаща вода.

  Две гребенови приставки с регулируема дължина на подстригване са поместени в този комплект. Те обхващат дължини от 3 до 42 мм, а ако ползвате машинката без гребенова приставка ще постигнете дължини от 0.5мм. В този комплект е поместена и приставка за подкъсяване на брада. С нея можете да постигнете модерния ефект "току-що набола брада" с лекота.

  Машинката за подстригване Remington HC5800 ProPower може да се ползва на вградената акумулаторна батерия или свързана към електрическата мрежа, докато се зарежда. Така дори да не внимавате с батерията, никога няма да останете без работеща машинка по средата на подстригването. Също така, можете да зареждате машинката и от USB порт. Ако той не е специално предвиден за зареждане на устройства, просто ще отнеме повече време. В комплекта ще намерите USB адаптор за зареждане от електрическата мрежа и кабел, който да ползвате с него или с друг USB източник. Батерията е литиево-йонна и е с голям капацитет и много по-кратко зареждане, спрямо обикновените батерии. Сега можете да ползвате машинката до 120 минути при напълно зареждане от 4.5 часа, а имате и възможността за експресно 5-минутно зареждане, за спешни ситуации.

  Този модел е оборудван и с цифров дисплей, който показва състоянието на батерията и колко време за работа остава с наличния в нея заряд.

  Към комплекта е приложена и поставка, която може да се свърже към зарядното устройство така, че машинката да се зарежда докато е поставена в нея. Продукт известен още и като HC 5900


  Миеща се повърхност: Да
  Самозаточващи остриета: Не
  Дължина на рязане: 1 - 44 мм
  Време на работа: 90 минути
  Време за зареждане: 240 минути

  Технически характеристики

  Тип:  Машинка за подстригване
  Работа на батерия:  Да
  Брой приставки:  Не е указано

  Свързани продукти