Red Faction: Armageddon product
GCONGREDFACTIONARMAXBOX360GCONGREDFACTIONARMAXBOX360GCONGREDFACTIONARMAXBOX360GCONGREDFACTIONARMAXBOX360

Red Faction: Armageddon, за XBOX360

 • Марка: THQ
 • Код: GCONGREDFACTIONARMAXBOX360
 • Модел: Red Faction: Armageddon
 • Код на производител: PL14748
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Red Faction: Armageddon

  Половин век след като Червената фракция и съюзниците им Мародери освобождават Марс от бруталните Сили за защита на Земята (EDF), мирът на планетата отново е заплашен, но този път от смъртоносна сила, обгърната в мистерия.
  Марс е залят от супер торнадо и светкавични бури, вследствие на повреда в Тераформъра, който осигурява на планетата подобни на земните атмосферни условия и въздух. За да оцелеят, колонистите бягат в подземните мини и изграждат мрежа от обитаеми пещери.
  Пет години по-късно Дариус Мейсън – внук на марсианските герои от революцията Алек Мейсън и Саманя, ръководи доходен бизнес от Бастиона – подземния център на колонистите. Когато Дариус е измамен да отвори загадъчна шахта в стар храм на Мародерите, той освобождава отдавна дремещо зло и дава ход на Армагедон на Марс. Когато селищата на колонистите и Мародерите са разделени едни от други, само Дариус и Червената фракция могат да спасят човечеството. Битката ще ги отведе по повърхността на разрушаваната от бури планета и под нея, в самото сърце на опасността.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOX360
  Жанр:  Шутър
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  CO-OP
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  18+

  Свързани продукти