Razer Wildcat Xbox One product
НазадGCONARAZERWILDCATXBOXONEGCONARAZERWILDCATXBOXONEGCONARAZERWILDCATXBOXONEGCONARAZERWILDCATXBOXONEGCONARAZERWILDCATXBOXONEНапред

Контролер за Xbox One, Razer Wildcat, черен със зелени панели

 • Марка: Razer
 • Код: GCONARAZERWILDCATXBOXONE
 • Модел: Wildcat Xbox One
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 12 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Впусни се в професионалната страна на конзолния гейминг по начина, по който го правят най-добрите в света с Razer Wildcat за Xbox One

  Създаден за игра на турнирно ниво и разработен на базата на отзиви от някой от най-добрите eSport атлети в света, този ултимативен конторлер включва четири допълнителни, мултифункционални бутони с много възможности за персонализация.

  Оптималното тегло на Wildcat, удобният му захват и подсилената жична връзка са пригодени за дълги гейминг сесии, а предимствата, които контролерът ти предоставя над упонентите ти по време на турнир, тренировка или игра онлайн са впечатляващи.

  С пълна персонализация, позволяваща създаването на отделни профили с разположение на бутони за всяка една игра и мигновенно настройване на звука, Wildcat за Xbox One ти дава абсолютен контрол, без да те разсейва нито за миг.


  4 допълнителни, напълно програмируеми бутона

  Проектиран така, че да бъде винаги пред конкуренцията, Razer Wildcat е оборудван с 4 допълнителни бутона - два допълнителни бъмбър бутона и два допълнителни спусъка в долната си страна. Позиционирани на удобно разстояние, тези мултифункционални бутони могат да бъдат индивидуално настройвани според твоите нужди, за да постигнеш максималния контрол, който търсиш.  Качествена изработка и ергономична форма

  Със своите изработени от въглеродна основи на аналоговите стикове, алуминиеви спусъци и гумирана основа, която може да бъде сваляна, правят Razer Wildcat да издържи дори най-тежките условия и начини на игра. Вземеш ли този контролер в ръце ще го почувстваш като нещо, което е правено по специална поръчка.

  Проектиран да предостави на всеки геймър максимален комфорт, дори и в най-екстремните виртуални битки, Razer Wildcat е базиран на станартния Xbox One контролер, като успява да представи една още по-ергономична форма, с удобно позиционирани допълнителни бутони.

  Технически спецификации

  2 Hyperesponse допълнителни бутона в близост до бъмперите
  2 Hyperesponse допълнителни спуска в долната част на
  Hyperesponse ABXY бутона
  Контролен панел с 4 бутона
  Опция за стопиране на спусъците за бърза стрелба
  Прецизни аналогови стикове


  3.5 mm букса за аудио изход и микрофон
  Опция за поставяне на гумирани панели (включени в комплекта)
  Разкачащ 3m USB-Micro USB кабел (контолерът не може да се ползва безжично)
  Приблизителни размери: 106mm x 156mm x 66mm
  Приблизително тегло: 260g

  Технически характеристики

  Интерфейс:  USB
  Съвместимост:  PC/Xbox One

  Свързани продукти