Razer Utility Backpack product
НазадACCGRAZERUTILITYBACPACKACCGRAZERUTILITYBACPACKACCGRAZERUTILITYBACPACKACCGRAZERUTILITYBACPACKACCGRAZERUTILITYBACPACKНапред

Раница за лаптоп Razer Utility Backpack до 15" (38.1 cm), черен

  • Безплатна доставка
179.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Доведена към живот благодарение на висококачествени материали усилващи дълготрайността и полезността, раницата на Razer се вписва перфектно в невероятния и забързан мобилен начин на живот на „градските бойци“

На върха на своя минималистичен дизайн, тази раница е направена за да бъде устойчива и достатъчно издражлива за твоите ежедневни нужди.

Издражливост присъща за военния клас

Раницата на Razer е направена от същите материали използвани при военните бронирани жилетки – дебели и плътни тъкани от здрав балистичен найлон. Нейният водоустойчив и устойчив на надраскване и износване екстериор защитава твоя хардуер, докато си в движение из градксите условия.

Гъвкъв минималистичен дизайн

Създадена за да осигури пълен комфорт, раницата на Razer е снабдена с лесно достъпни части и отделения, които са изящно пришити. Независимо дали пренасяш своя лаптоп или или всичките ти принадлеждности за фитнес, регулируемите странични каишки позволяват на твоята раница да се адаптира перфектно към всички твои нужди.

Комфорт при носене

Дизайн с тежко подплатени презрамки и удобен заден панел, който ти осигурява комфорт и лекота, независимо от това, което носиш.


Характеристики:

Водоустойчива
Меки подплатени презрамки и заден панел
Голямо подплатено вътрешно отделение
Подходяща за 15" лаптоп
Множество джобове


Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет Razer

Технически характеристики

Тип:  Раница
Размер:  15 "
Цвят:  Черен
Особеност:  Водоустойчив
Съвместимост:  Универсален

Вземи на изплащане