Razer Seiren product
MULMRAZERSEIRENMULMRAZERSEIRENMULMRAZERSEIREN

Микрофон, Razer Seiren, черен

  • Безплатна доставка
439.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Razer Seiren е универсален USB дигитален микрофон с възможности за записване, които по нищо не се различават от тези на професионалните студийни микрофони.

С алуминиевата си база служеща като стабилизатор, микрофона безпроблемно се позиционира на твоето бюро, без да се налага използването на допълнителна стойка, което е перфектно решение за запис или стриймване. Razer Seiren предоставя несравними характеристики и чистота на звука, които аудиторията ти ще оцени. Дигиталният микрофон е проектиран за да покрие всички очаквания от професионалните артисти или изпълнители в студиото, но същевременно да бъде лесен за използване и от геймъра, които излъчва геймплей от любимата си игра или средностатистическия Youtube-ър.

Висококачествен студиен запис

В Razer Seiren са вградени три персонално настроени 14 mm капсули, които са в състояние да ти осигурят четири различни конфигурации за запис. Микрофонът може да достигне невероятно изчистени нива при запис, които надхвърлят няколко пъти тези при един CD носител. С впечатляващата резолюция при запис от 192 kHz / 24-bit, Razer Seiren е перфектният инструмент, който да ти позволи да достигнеш до своята аудитория, без значение дали си нов в стриймването или ветеран в областта. Отнеси се към своите слушатели професионално, докато те се наслаждават на едно наистина великолепно аудио изживяване, ставайки свидетели на приятния, богат и чист звук на твоите записи.

Четири специални настройки за множество приложения и моменти.

Различните приложения за записване изискват различни настройки, за достигане на максимума при използване. Razer Seiren ти позволява бързо да преминаваш между четирите модела на запис, само със завъртането на един бутон. Отдолу може да разбереш малко повече за различните настройки, които винаги да ти осигуряват удобство и сигурност при твоя запис или стрийминг.

Cardioid – Стриймване, подкасти, озвучаване, инструменти
Stereo – Вокали, инструменти
Omnidirectional – конферентни обаждания, събития
Bidirectional – Интервюта, инструменти, вокали

Изход за слушалки за прецизен мониторинг

Razer Seiren идва с вграден усилвател за слушалки, който може да работи с всяка една слушалка с 3.5 mm жак. След като се включи към микрофона, слушалката ще ти позволи лесно и точно да контролираш своя запис в реално време с нулево забавяне. Подсигури се, че звукът ти ще бъде точно такъв, какъвто биха искали твоите слушатели. С контролите на микрофона ще може бързо да нагласяш нивата на звука, позволявайки ти оптимален контрол над звуковото изживяване.


Характеристики

HD запис на звука с несравнима чистота
Четири различни аудио профила (cardioid, stereo, omnidirectional, bidirectional)
Бърз контрол за звука на слушалките и силата на микрофона
Вграден усилвател за слушалките с нулево забавяне
Запис през USB интерфейс
Технически спецификации

Микрофон

Консумация: 5V 500mA (USB)
Sample rate: 192kHz
Bit rate: 24bit
Капсули: Три 14мм кондензаторни капсули
Профили: Cardioid, stereo, omnidirectional, bidirectional
Честотна характеристика: 20Hz – 20kHz
Чувствителност: 4.5mV/Pa (1kHz)
Max SPL: 120dB (THD: 0.5% 1kHz)
Усилвател слушалки

Импеданс: > 16ohms
Мощност: (RMS): 130mW
THD: 0.009%
Честотна характеристика: 15Hz – 22kHz
Signal-to-noise ratio: 114dB
Съдържание на комплекта

Razer Seiren Elite USB дигитален микрофон с вграден усилвател
Инструкции
Mini-USB към USB кабел
Към комплекта не са включени pop филтър и shock mount, те се продават отделно, ексклузивно за онлайн магазина на Razer, или като част от комплекта на модела Razer Seiren Pro.
Виж още Микрофони Razer

Технически характеристики

Тип:  Професионален

Вземи на изплащане