Razer Seiren Pro product
MULMRAZERSEIRENPROMULMRAZERSEIRENPROMULMRAZERSEIRENPRO

Микрофон, Razer Seiren Pro, черен

  • Безплатна доставка
599.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Описание
С алуминиевата си база служеща като стабилизатор, Razer Seiren Pro безпроблемно се позиционира на твоето бюро, без да се налага използването на допълнителна стойка, което е перфектно решение за запис или стриймване. Микрофонът предоставя несравними характеристики и чистота на звука, които аудиторията ти ще оцени. Той е проектиран за да покрие всички очаквания от професионалните артисти или изпълнители в студиото, но същевременно да бъде лесен за използване и от геймъра, които излъчва геймплей от любимата си игра или средностатистическия Youtube-ър.

Висококачествен студиен запис

В Razer Seiren Pro са вградени три персонално настроени 14 mm капсули, които са в състояние да ти осигурят четири различни конфигурации за запис. Микрофонът може да достигне невероятно изчистени нива при запис, които надхвърлят няколко пъти тези при един CD носител. С впечатляващата резолюция при запис от 192 kHz / 24-bit, Razer Seiren Pro е перфектният инструмент, който да ти позволи да достигнеш до своята аудитория, без значение дали си нов в стриймването или ветеран в областта. Отнеси се към своите слушатели професионално, докато те се наслаждават на едно наистина великолепно аудио изживяване, ставайки свидетели на приятния, богат и чист звук на твоите записи.

Четири специални настройки за множество приложения и моменти

Различните приложения за записване изискват различни настройки, за достигане на максимума при използване. Razer Seiren Pro ти позволява бързо да преминаваш между четирите модела на запис, само със завъртането на един бутон. Отдолу може да разбереш малко повече за различните настройки, които винаги да ти осигуряват удобство и сигурност при твоя запис или стрийминг.

Cardioid – Стриймване, подкасти, озвучаване, инструменти
Stereo – Вокали, инструменти
Omnidirectional – конферентни обаждания, събития
Bidirectional – Интервюта, инструменти, вокали
Razer Seiren Pro идва с вграден усилвател за слушалки, който може да работи с всяка една слушалка с 3.5 mm жак. След като се включи към микрофона, слушалката ще ти позволи лесно и точно да контролираш своя запис в реално време с нулево забавяне. Подсигури се, че звукът ти ще бъде точно такъв, какъвто биха искали твоите слушатели. С контролите на микрофона ще може бързо да нагласяш нивата на звука, позволявайки ти оптимален контрол над звуковото изживяване. Тези функции са възможни, когато микрофонът е свързан към компютъра посредством USB кабел.

XLR изход

Razer Seiren Pro е твоето перфектно решение за тези, които искат да правят записи с професионално качество. Pro изданието на микрофона, освен посредством USB, предоставя и опция за свързване чрез аналогов XLR кабел. По този начин микрофонът може да бъде използван с професионални миксери, което открива нови възможности за запис. Razer Seiren Pro е оборудван и с функция за филтриране на нискочестотните тонове. По този начин могат да бъдат елеминирани нежелани странични шумове предизвикани от вятър, преминаващи автомобили и предизвикани от поставката на микрофона вибрации.Характеристики

HD запис на звука с несравнима чистота
Четири различни аудио профила (cardioid, stereo, omnidirectional, bidirectional)
Бърз контрол за звука на слушалките и силата на микрофона
Вграден усилвател за слушалките с нулево забавяне
Запис през USB или XLR
Филтър на ниските честоти - вграден филмтър за елиминиране на тоновете с честота под 100Hz
Технически спецификации

Консумация на енергия: 5V 300mA (USB) / 48V DC (analog)
Sample rate: 192kHz
Bit rate: 24bit
Капсули: Три 14 mm кондензаторни капсули
Профили: Cardioid, stereo, omnidirectional, bidirectional
Честотна характеристика: 20Hz – 20kHz
Чувствителност: 12.5mV/Pa (1kHz)
Max SPL: 120dB (THD: 0.5% 1kHz)
Усилвател слушалки

Импеданс: > 16ohms
Мощност: (RMS): 130mW
THD: 0.009%
Честотна характеристика: 15Hz – 22kHz
Signal-to-noise ratio: 114dB
Комплектът включва:

Razer Seiren Pro USB/XLR дигитален микрофон с вграден усилвател
Инструкции
Mini-USB към USB кабел
5 pin XLR кабел


Виж още Микрофони Razer

Технически характеристики

Тип:  Професионален

Вземи на изплащане