Ratchet and Clank: Tools of Destruction product
НазадGCONGRATCHETANDCLANKDESTRUCPS3GCONGRATCHETANDCLANKDESTRUCPS3GCONGRATCHETANDCLANKDESTRUCPS3GCONGRATCHETANDCLANKDESTRUCPS3GCONGRATCHETANDCLANKDESTRUCPS3Напред

Ratchet and Clank: Tools of Destruction, за PS3

 • Марка: SCEE
 • Код: GCONGRATCHETANDCLANKDESTRUCPS3
 • Модел: Tools of Destruction
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Играта е с обложка локализирана на Испански/Италиански език, съдържанието в нея е изяло на Английски език.

  Комбинирайки приключенческите корени на Ratchet & Clank с епична история и вглъбяващ геймплей, Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction привлича играчите в огромна, нова галактика, по-жива, разнообразна и интерактивна от всички до сега. С препълнени градове, огромни врагове и гигантски битки с босове играта дава сложно и въпреки това хумористично приключение за фенове от всички възрастови групи. След като са спасили безброй планети от страшни съдби и са заслужили интергалактическа мега-известност, Ратчет и Кланк си взимат заслужена почивка. Ратчет, обаче, е неспокоен. Сирак на вселената, той никога не е знаел нищо за миналото си, семейството си или неговите уомбакс корени. И никой, нито даже Кланк, не може да запълни тази празнина. За съжаление, има още един човек, който се интересува от произхода на Ратчет: император Пърсивал Тахион.

  В жаждата си за отмъщение, злия тиранин от древна раса зловещи насекомоподобни чудовища наречени Крегмайтс, има стари сметки за уреждане и е решен да унищожи последния уомбакс във вселената. Силите на Тахион правят засада на Рачет и Кланк в тяхната галактика и нашите герои разбират, че трябва да избягат бързо, за да предотвратят унищожението й. В ход на отчаяна ирония, Ратчет и Кланк открадват имперския боен кораб на Тахион и се отправят на приключение по-голямо от всички до сега. Приключение, което не само ще разплете мистерията на уомбаксите, но и ще изпробва границите на тяхното приятелство.

  Insomniac Games са преправили собствената си PS3 технология, за да създадат най-живата Ratchet & Clank вселена до момента – преливаща от екзотични същества и летящи превозни средства. •
  С много повече обекти на екрана и много по-сложен детайл, от колкото бе възможно при Playstation 2 Ratchet & Clank игрите.
  По-голямата мощ на Playstation 3 позволява на Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction да съживи цветни светове с подобрена видимост, по-добро осветление и сенки и много по гладки анимации.
  Открийте чисто нова галактика простираща се из огромни светове, като впечатляващия град в небесата и Дисниленд от космическата ера.
  Срещнете се с група чисто нови герои (и някой стари любимци), както и многобройни нови извънземни раси и живи форми.
  Изживейте един Ратчет, който изразява много повече на лицето си – с над 90 анимационни свръзки, почти колкото в цялото му тяло при Playstation 2. Подобна наситеност на свръзките важи и за много от героите, които ще срещнете в Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction. Тя позволява много по-детайлни, одухотворени и експресивни герои.
  Кланк се завръща като герой, с който можете да играете, а Ратчет ще има нови подобрени възможности.
  Стреляйте с напълно зареден арсенал от чисто нови оръжия, като Plasma Beasts и Tornado Launcher, който използва SIXAXIS контролера, за да насочва торнадотата, които засмукват враговете.
  Използвайте SIXAXIS контролера, за да маневрирате, унищожавате врагове и да разрешавате пъзели. Подобрявайте и персонализирайте оръжия, с новата система, която ви дава по-голяма свобода. Играчите ще имат и възможността да подобряват бронята на Ратчет.
  Използвайте новите „до поискване” бойни уреди на Рачет, като например Груувитрона, който кара враговете да загубят контрол и да започнат да танцуват на хитове от седемдесетарското диско.
  Геймплея с джаджи се завръща, а Рачет и Кланк ще имат още повече джаджи, с които ще могат да подскачат, летят, избягват и да се противопоставят на гравитацията.
  Управлявайте космическия кораб на Рачет през астероидни полета, докато се опитвате да унищожите вражески флоти.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS3
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+

  Свързани продукти