Rainbow Six Vegas & Splinter Cell Double Agent product
НазадGCONGRAINBOW6VSPCELLDAXBOX360GCONGRAINBOW6VSPCELLDAXBOX360GCONGRAINBOW6VSPCELLDAXBOX360GCONGRAINBOW6VSPCELLDAXBOX360GCONGRAINBOW6VSPCELLDAXBOX360Напред

Описание

Пакетът съдържа игрите Rainbow Six Vegas и Splinter Cell Double Agent.

Rainbow Six Vegas

Вегас има нужда от своя спасител!
Лас Вегас, Невада. Това някога е бил градът за забавления на Америка. Сега е бойно поле и Rainbow Six е последната му надежда. Маневрирайте по различни пътища докато овладявате техниките за нападение и прикритие като бързо катерене по въже, влизане през прозорци, ослепителен прикриващ огън и още... Играйте в режим за разделен екран с вашите приятели или си създайте персонализиран онлайн герой.

Tom Clancy\'s Splinter Cell: Double Agent

Агентът-ветеран Сам Фишер се завърна. Но никога не се е изправял срещу враг като този. За да спре опустошителната терористична атака, той трябва да се внедри в опасна терористична група и да я унищожи отвътре. За пръв път можете да изпитате непрекъснатото напрежение и подтискащите дилеми в живота на двойния агент. Когато се внедрите в американското седалище на терористичната организация, трябва внимателно да оцените последиците от своите действия. Ако убиете прекалено много престъпници, с прикритието ви е свършено. Колебайте се твърде дълго и милиони ще загинат. Направете всичко необходимо, за да завършите мисията си, но и да се измъкнете жив.
Double Agent напълно революционизира и преоткрива шпионския екшън жанр като представя концепцията двоен агент, създавайки изцяло нов вид геймплей.


Виж още Игри за Конзоли Ubisoft

Технически характеристики

Конзола:  XBOX360
Жанр:  Шутър
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  CO-OP / Versus
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  18+

Свързани продукти и тагове: