Rabbids Invasion: The Interactive TV Show product
НазадGCONGRITHEINTERACTIVSHOWBOX1GCONGRITHEINTERACTIVSHOWBOX1GCONGRITHEINTERACTIVSHOWBOX1GCONGRITHEINTERACTIVSHOWBOX1GCONGRITHEINTERACTIVSHOWBOX1GCONGRITHEINTERACTIVSHOWBOX1Напред

Rabbids Invasion: The Interactive TV Show, за Xbox One

 • Марка: Ubisoft
 • Код: GCONGRITHEINTERACTIVSHOWBOX1
 • Модел: RI : The Interactive TV Show
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Rabbids Invasion, популярното детско анимационно шоу вече може да се изпита и по напълно интерактивен начин, благодарение на PlayStation камерата за PlayStation 4 и Kinect сензора на Xbox One и Xbox 360. Благодарение на геймплейя, базиращ се на движение, децата вече може да изиграят своите любими епизоди от предаването и да се включат в кооперативни и мултиплейър режими изпълнени със забавни предизвикателства, подходящи за цялото семейство.

  Потопи се и играй в 20 Rabbids Invasion епизода: Наслади се на избора от 20 истории от детско анимационно шоу и изживей по коренно различен начин всичко, което си гледал някога. Към цялото съдържание е включен и специално нов и ексклузивен епизод, представящ шоуто в друга светлина.
  Забавлявай се с над 400 забавни дейности: Участвай в игри като Rabbids Dance или Match the Pose и печели точки. Забавленията те очакват, замервай се с яйца или изстрелвай смешните зайци във въздуха. Предизвикай своите приятели, чрез стотиците опции, които играта ще ти предложи. Откривай скритите персонажи в различните епизоди и печели допълнителни точки.
  Позволи на зайците да нахлуят в твоята всекидневна и да те забавляват със своя характерен хумор и лудост: Взаимодействай си със забавните и култови зайци, които дори ще те накарат да танцуваш рамо до рамо с тях.
  Играй със своето семейство и приятели: Наслади се на забавните моменти, които те очакват и сподели забавлението заедно с твоето семейство и приятели докато се състезаваш за постигането на най-голям резултат.
  Събирай запомнящи се моменти в специалния Rabbids фото албум: Прави си снимки със зайците, използвайки PlayStation камерата или Kinect сензора.

  Технически характеристики

  Конзола:  XBOXONE
  Жанр:  Парти игра
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  7+

  Свързани продукти