Project Cars Limited Edition product
НазадGCONGPROJECTCARSLEPS4GCONGPROJECTCARSLEPS4GCONGPROJECTCARSLEPS4GCONGPROJECTCARSLEPS4GCONGPROJECTCARSLEPS4GCONGPROJECTCARSLEPS4GCONGPROJECTCARSLEPS4GCONGPROJECTCARSLEPS4Напред

Project Cars Limited Edition, за PlayStation 4

 • Марка: Namco Bandai
 • Код: GCONGPROJECTCARSLEPS4
 • Модел: Project Cars LE
 • Код на производител: PL26926
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Project Cars Limited Edition

  Project Cars Limited Edition съдържа:
  Книга - Behind the Scenes
  Специална метална кутия
  5 ексклузивни автомобила
  Career ивенти

  Project CARS e най-автентичното, красиво, наситено и изпипано в техническо отношение рейсинг преживяване, създавано към днешна дата. Направлявано, изпробвано и одобрено от сериозен екип професионални състезатели и запалени почитатели на рейсинг жанра, Project CARS ни представя следващото поколение в автомобилните симулатори, като ултимативна комбинация от страстта на феновете и опитът на професионалистите.

  Project CARS включва най-богатия набор от писти, който можеш да откриеш в съвременен рейсър, плюс визия от бъдещето с революционна система за смяна на деня и нощта, перфектно реализирано управление и революционен физически модел, съобразен с богатите възможности за тунинг. Добави към това поддръжката за Oculus Rift и Project Morpheus, и сам разбираш защо Project CARS оставя конкурентите си да му дишат прахта.


  Отвъд реалното: Визия от ново поколение, динамична околна среда, обемен звук и автентично управление!
  От състезатели, за състезатели: Създадена без традиционната подкрепа на голям разпространител, Project CARS е игра, финансирана от феновете и насочена към техните желания. Игра мечта, резултат от рядка колаборация между геймъри, опитни разработчици и професионални състезатели.
  Рейсърът, за който винаги си мечтал: Невиждан набор от писти и превозни средства плюс отдадено на каузата онлйан комюнити, чести ъпдейти, организиране на състезателни уикенди... Ако обичаш високите скорости и рева на мощни двигатели, Project CARS е игра, в която ще се влюбиш.


  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Състезателна
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Незадължителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти