Профилактика на залят лаптоп product
OSZALQTLAPTOP
ОписаниеХарактеристикиРевюта / ВъпросиВземи на изплащане
Ако се случи да залеете лаптопа с течност, трябва да се реагира максимално бързо: лаптопът моментално да се изключи от зарядното, батерията да се извади. Отстраняват се всички периферни устройсва: мишки, безчини карти и др. Устройството не бива да се тръска и обръща, това само влошава нещата, а попадналата течност се разнася навсякъде. Не правете опити сами да почистите дънната платка на залят лаптоп,нито го оставяйте да изсъхне сам, тъй като водата няма да изчезне от самосебе си . Най-правилното действие е да се обърнете към сервиз за почистване.

Профилактиката включва разглобяване на лаптопа,отстраняване на клавиатурата и почистване внимателно вътрешността на машината. Сладките течности ( кола, кафе, сок ) са особено опасни, тъй като остатъчната захар води до висок риск от корозия и трудно почиствнае.
Ще се локализират всички дефектирали компоненти, които ще се ремонтират или сменят. Най-често срещан проблем след заливане в практиката е отказ на бутони от клавиатурата, която не подлежи на ремонт и трябва да се замени.

Цената на услугата не включва себестойността на резервните части (ако има нужда от такава) като клавиатура, вентилатор и други .


Виж още Услуги JAR Computers

Технически характеристики

Тип:  Ремонт на лаптопи

Добави Ревю / Въпрос

Оцени продукта или задай въпрос?

0.00 от 0 ревюта
 • 5
  0 ревюта
 • 4
  0 ревюта
 • 3
  0 ревюта
 • 2
  0 ревюта
 • 1
  0 ревюта

Вземи на изплащане

BNP Paribas
BNP Paribas

Свързани продукти и тагове:


test1
 • OSZALQTLAPTOP