Pro Evolution Soccer 2017 product
НазадGMPES2017PCGMPES2017PCGMPES2017PCGMPES2017PCGMPES2017PCGMPES2017PCGMPES2017PCНапред

Игра Pro Evolution Soccer 2017, за PC

  29.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Pro Evolution Soccer 2017 отбелязва завръщането на всепризнатата футболна поредица и е изпълнена с пълен набор от нови функции и подобрения на качествата си. PES 2017 има за цел да запази титлата си за трети пореден път на "Най-добра спортна игра", според множество специализирани медии през 2015 и 2016 година.

  Тази година, мотото на спортния симулатор е "Контролирай реалността", а PES 2017 е напълно готова да се фокусира върху това да изведе всепризнатия си геймплей на ново ниво, постигайки интерактивна реалност както в контрола, така и в новия си стандарт за автентична визия. Потапянето в заглавието е още по-подсилено, благодарение на презентацията и интеактивните и тактически елементи, пред които е изправен играча - като заглавието се стреми да максимизира забавлението от това даден играч да се изправи срещу друг такъв, без значение от ситуацията. Водещия в индустрията Fox енджин отново задвижва новата част от поредицата и позволява тя да достигне нови висоти благодарение на голямото количество подобрения, а реално с PEs 2017, играчите ще имат възможност да изпитат едно реално футболно усещане.

  Реалистичен контрол - Играчите ще могат да контролират топката по уникални начини в зависимост от това, къде са позиционирани и как диктуват играта въз основа реакцията им спрямо непредсказуемото движение на коженото кълбо.
  Прецизни пасове - Комбинирайки реалистичния контрол заедно с физиката на топката - подаванията в PES 2017 са една съвсем индивидуална форма на изкуство. Пасът направен в най-удачната ситуация и неговият тайминг ще генерират перфектната траектория.
  Автентичен визуален стил - Визията в Pro Evolution Soccer 2017 е претърпяла най-сериозното подобрение. Нищо не е оставено в стария си вид, от моделите на играчите до осветлението, тълпите, терена и стадионите са тотално преправени. Никога дадена игра от поредицата не е изглеждала по-реална.
  Натурално усещане за движението на играчите - Стотици нови анимации съживяват футболистите на терена.
  Тотален контрол над целия ти отбор - Играчите могат мигновено да променят своята тактика от нападение или защита
  Инструкции за напреднали - Приготви се за стратегии като "tiki-taka" и "heavy man-mark" могат да бъдат определени директно през опцията "Advanced Instructions", която внася огромно разнообразие в начина, по който планираш своята стратегия.


  Виж още Игри за PC Konami

  Технически характеристики

  Жанр:  Симулатор
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+