Pro Evolution Soccer 2017 FC BE product
НазадGCONGPES2017FCBEPS4GCONGPES2017FCBEPS4GCONGPES2017FCBEPS4GCONGPES2017FCBEPS4GCONGPES2017FCBEPS4GCONGPES2017FCBEPS4Напред

Игра за конзола Pro Evolution Soccer 2017 FC Barcelona Edition, за PS4

 • Модел: PES 2017 FC BE
 • Марка: Konami|
 • Код: GCONGPES2017FCBEPS4Игра за конзола Pro Evolution Soccer 2017 FC Barcelona Edition, за PS4
 • Код на продукта: PL30834
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers
  ОписаниеТехнически характеристики
  Светът е футбол!

  Pro Evolution Soccer 2017 FC Barcelona Edition включва:

  Играта Pro Evolution Soccer 2017​.
  Тематична метална кутия за съхранение на играта.
  Pro Evolution Soccer се завръща и тази година с разгърнат геймплей, много подобрения, интуитивно управление, за да докаже, че това е най - добрата спортна игра и най - истинското футболно изживяване.

  УПРАВЛЕНИЕ И КОНТРОЛ

  Real Touch - предизвикателството във футболните игри, винаги е било управлението. Затова системата 1st Touch е базирана въз основа на физичното взаимодействие на топката с терена и отбора, и действията, които играчът трябва да изпълни. Интуитивното управление, само по себе си, не е достатъчно. То трябва да бъде и лесно. Различните футболисти притежават различни умения с топката и следва да бъдат направлявани по уникален начин. В допълнение, вече имаш пълен контрол над подаваните пасове, тяхното изпълнение и планиране.
  Прецизно разиграване на топката - основното изкуство в PES 2017. Прецизирано Real Touch управление и топка, подчиняваща се на веки един физичен закон - това е печелившата комбинация, заложена в основата на приятната и забавна игра. За идеалния пас ще е нужно да отчетеш ъгъла на подаване, скоростта, силата на удара и уменията на играча, когото управляваш. Прибави към всичко това и невероятната анимация и ти обещаваме истинско футболно удоволствие.
  Вратарите - едно от най - големите подобрения в PES 2017. Освен задължителния нов набор от емоции, жестове и анимации, вратарите реагират мигновено на подавания и стреляне към вратата. Всички пируети, невероятните изпълнения за спасяване на топката - вече могат да бъдат възпроизведени и на дигиталния терен. Реакцията на играчите е още по - драматична и истинска.
  Advanced Instructions - нововъведение, което ще ти позволи да развиваш и задаваш своя тактика на терена. Отборът ще играе по твоите инструкции, ще изпълнява твоите комбинации. Разнообразявай стратегията си за по - интензивни и интересни срещи.
  Total Team Control - нови опции за гладко превключване между отделни играчите. D-pad-ът влиза в действие. Защитни и офанзивни възможности за избиране, които да допълнят и завършат футболната ти стратегия.
  Изкуствен интелект, който се самоусъвършенства. За първи път в историята на футболните игри, компютърът ще се учи от начина ти на игра. Вече няма да ти е толкова лесно да го побеждаваш, особено когато започне да променя тактиката си спрямо твоята. Ще трябва да му отговориш със същото. Готов ли си да бъдеш изненадан?
  Красива графика с реалистични движения. Какво да кажем повече - подобрения във визуализацията, магията е в малките детайли. Вече се забелязва дъха на играчите през зимата, раздвижените сенки, развълнуваната публика, разпръсващата се вода - обстановката е истинска и динамична.
  РЕЖИМИ НА ИГРА

  MyClub - Твоят отбор, твоята игра!
  Scout - система, с която можеш да отбелязваш от какъв играч се нуждаеш. Скаутът преглежда наличните за закупуване фубтолисти и избира най - добрия вариант според зададените му параметри.
  Analysis - вече можеш да проверяваш статистиките на противника по време на онлайн мачовете. Наблюдавай и анализирай подхода му, за да изградиш водещата към победата стратегия.
  Tutorial - допълнения към основната обучителна система, подходяща както за нови играчи, така и за ветерани.
  Master League - Управлявай собствен клуб, изгради своето име!
  ​​Negotiation - значителни промени в системата за договаряне и трансфер на играчи. Нови опции при подписване на договори. Времето вече има значение, според това кой ден е в трансферния прозорец - ще се усеща напрежение или въодушевление сред играчите, точно както е и в реалния живот.
  Team Role - различните персоналности са част от PES от 2016г. В сравнение с миналогодишните 10 такива, в PES 2017 вече са 22. Всяка черта дава пряко отражение върху играча, неговото държание, стил на игра и евентуалните последствия.
  Player Growth - отново подобрена система за развитие на персонажите. Тренирай играчите си, за да придобият нови умения и да развият старите.
  Real Life Kick Off Times - времето в реалния живот е времето в играта.
  Referees - реферите ще бъдат безмилостни, но справедливи. Различните фалове изискват различно наказание.
  Stadiums - добавени са нови стадиони, пресъздадени до най - малката подробност. Разполагаш и със специална опция да изменяш и моделираш терена за игра.
  Вибрация - Контролерът ще вибрира в ръцете ти и ще те остави с напрегнатото усещане за динамична игра. Силата на вибрация отговаря на различните ситуации.
  Вече можеш да споделя отбори и играчи с приятели, посредством USB Data Sharing. Независимо дали си в Европа, Америка или Азия - обменяй информация, идеи, футболисти и тактики.


  Виж още Konami

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Спорт
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти