Polar V650 + Heart Rate Сензор 90050536/12040 product
EGPSPOLAR9005053612040

Polar V650 GPS Компютър за колоездене в пакет с Heart Rate Сензор, цветен touch screen, водоустойчив, Bluetooth, може да се свалят безплатни карти

 • Марка: Polar
 • Код: EGPSPOLAR9005053612040
 • Модел: V650 + Heart Rate Сензор
 • Код на производител: 90050536/12040
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Polar V650 е GPS компютър за колоездене създаден за сериозни колоездачи. С него получавате детайлната информация и напътствията от които се нуждаете за да получите максимума от тренировката си.

  НА ПРАВ ПЪТ
  V650 поддържа OpenStreetMap (OSM). Сваляйте безплатни карти където и да сте и вижте точното си местоположение в реално време. Картата се сваля с размери 450х450 километра - размер достатъчен дори за най-амбициозните маршрути. Синхронизирайте любимите си маршрути от Polar Flow и използвайте навигацията в реално време, с възможност да повтаряте предишни свои маршрути или нови такива качени от други потребители. Над 2 милиона потребители от цял свят използват OpenStreetMap ежедневно. Polar също като вас се стремят към усъвършенстване и затова и обновяват системата си с нови функции постоянно.

  ПЕРСОНАЛЕН ПРОФИЛ
  С V650 създавате свой индивидуален профил за различните типове колоездене - на асфалт, в планината или на закрито.- и да получавате данни само за конкретните условия.

  ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  При всяка тренировка , V650 запаметява детайлно данните за всички аспекти, а с допълнителни сензори може да обогатите информацията с показатели като темпо на въртене и сърдечен ритъм.

  ВИЖТЕ ВСЕКИ ДЕТАЙЛ
  Информацията натрупана при всяка тренировка се съхранява в Polar Flow web service. Имате достъп до нея и може да анализирате представянето си или да го споделите с всичките си приятели. В края на сесията получавате мотивиращ анализ на ползите от тренировката и големината на натоварването за сравнение спрямо други постижения. Така винаги ще можете да фиксирате продължителността и интензивността на следващата си тренировка правилно. V650 показва също изразходените калории, съобразено с теглото, височината, пола, възрастта и сърдечния ритъм, както и времето необходимо за възстановяване. С барометричния алтиметър следите спусканията и изкачванията си и надморската височина. Real time VAM показва вертикалното изкачване за час ( при допълнителен сензор за скоростта.

  ДИЗАЙН НОСИТЕЛ НА НАГРАДИ
  Стилният външен вид на V650 е награден с Red Dot Design Award. Хитри детайли, като предна LED светлина, която се включва автоматично при ниска осветеност. Всичката информация за тренировката си получавате върху ярък 2.8" touch screen дисплей.

  СВЪРЗВАНЕ
  V650 е съвместим с Polar Bluetooth® Smart сензори отчитащи сърдечната дейност,скоростта или темпото на въртене. Можете да се възползвате и от безплатен онлайн инструмент на Polar - cycling coach - с който лесно да създавате тренировъчни програми и да следите прогреса си. Polar V650 може да се синхронизира и със Strava през Polar Flow web service.


  РАЗМЕРИ:

  Тегло: 120g
  Дебелина: 16 mm (20mm със захващащата приставка )
  Резолюция на дисплея: 320x240

  ТЕХНИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ

  Цветен touch screen
  Водоустойчив– IPX7
  Asahi Dragon Trail стъкло на дисплея
  Корпус от поликарбонат
  Аудио сигнализация
  Предна LED светлина
  Памет с капацитет над 10,000h
  Презареждаща се батерия с до 10h време за тренировки

  СВЪРЗВАНЕ

  Bluetooth® Smart
  Софтуер с възможност за обновяване
  Дисплей с текст на 15 езика
  Съвместим с допълнителни сензори
  Polar Flow web service съвместим с Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8,или по-нова версия, и PC Windows 7, Windows 8, или по-нова версия
  UI езици: English, Spanish, Portuguese, French, Danish, Dutch, Swedish, Norwegian, German, Italian, Finnish, Polish, Russian, Chinese, Japanese


  Технически характеристики

  Тип:  За велосипед
  Екран размер:  2.8” / 6.06 cm
  Операционна система:  ОС на производителя
  Свързаност:  Bluetooth
  Особеност:  Няма
  Карта:  Без вградена карта

  Свързани продукти