Polar Loop2 Crystal product
SMWAPOLAR9005775612974SMWAPOLAR9005775612974SMWAPOLAR9005775612974SMWAPOLAR9005775612974

Смарт гривна Polar Loop2 Crystal, резистентна срещу наплискване с вода, Bluetooth Smart, синхронизация на данни с PC или Mac, декорирана с камъни Swarovski, бяла

 • Марка: Polar
 • Код: SMWAPOLAR9005775612974
 • Модел: Loop2 Crystal
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Характеристики:

  РАЗМЕРИ

  С мека силиконова каишка

  Тегло: 38g
  Дебелина: 10,8 mm
  Широчина: 20,0 mm
  Размер: 145-240mm (5.7-9.4")

  ТЕХНИЧЕСКИ ПОКАЗАТЕЛИ

  Устойчива на наплискване с вода

  Презареждаща се 38 mAh Li-pol батерия

  Живот на батерията до 8 дни с 24/7 проследяване на активността и 1h тренировки на ден

  Живот на батерията до 3 дни с 24/7 проследяване на активността и 1h тренировки на ден ( с включена опцията smart notifications)


  Polar Loop Crystal е бижу с интегриран интелект отвътре. Тракърът на активността ще следи ежедневното ви движение и дори съня ви, мотивирайки ви и давайки ви напътствия за по-здравословен живот. Polar Loop Crystal е стилно декориран с кристали Swarovski®.

  СВЪРЗВАНЕ

  Лесна wireless синхронизация през Polar Flow приложението с Bluetooth® Smart
  USB конектор за зареждане и синхронизация на данни с PC или Mac през Polar FlowSync
  Polar Flow web service съвместим с Mac OS X 10.6 или по-нова версия или PC Windows XP, 7, 8
  Софтуер с възможност за ъпдейти
  UI езици в Polar Flow: English, Spanish, Portuguese, French, Danish, Dutch, Swedish, Norwegian, German, Italian, Finnish, Polish, Russian, Chinese, Japanese

  Polar използват опита си за създаването на метод за поставяне на индивидуална ежедневна цел, базиран не само на броя направени крачки. Опцията Activity Goal е персонализирана спрямо вашите данни и избора ви на ниво на интензивност и се изпълва през целия ден в зависимост от дейностите които извършвате. Интелигентната система на Loop2 разпознава пет нива на интензивност: Resting (спане или почивка в легнало положение), Sitting (стоене в седнало положение или други пасивни занимания), Standing (стоене в изправено положение или лека домашна работа), Medium (ходене или друго средно натоварване) и High (бягане или друго интензивно движение). Последните три се натрупват за постигане на набелязаната цел, а едновременно с това получавате мотивиращи насоки. Loop 2 внася активни почивки в ежедневието ви -при задържане в покой повече от 55 минути получавате напомняне с вибрация, че е време да се размърдате.

  Със Smart calories отчитате изразходените през деня калории с алгоритъм базиран на теглото, височината, възрастта,пола и интензивността на физическата дейност.

  Можете да носите Loop 2 дори в леглото и след това да проследите качеството на съня си в Polar Flow приложението. Ако се нуждаете от будилник, Loop 2 ще ви събуди с лека вибрация.

  С опцията Smart notifications получавате известия за входящи повиквания, съобщения и ангажименти от календара, директно от китката си.

  Меката гъвкава каишка на Loop 2 приляга перфектно върху всяка китка. Индивидуално поставените 85 бр. LED светлинки и закопчалката от неръждаема стомана превръщат Loop 2 във висококачествена гривна за 24/7 употреба. И не се тревожете ако се намокрите - водоустойчива е!

  С Polar Flow web service и приложение можете да следите прогреса си и да получавате насоки за постигането на поставените цели. С опцията Polar Coach личният ви треньор може да получи достъп до данните за всяка ваша тренировка. Имате достъп и до MyFitnessPal - най-голямата дата база за хранене, хранителни режими и баланс на приети и изгорени калории.

  Сърдечния ритъм по време на тренировки е най-добрият индикатор за цялостното ви състояние. Добавяйки Polar H7 Bluetooth® Smart heart rate сензор, следите сърдечния си ритъм в реално време, а данните се съхраняват за още по-задълбочен анализ на физическото ви състояние и по-прецизно определяне на целите.

  Технически характеристики

  Тип:  Смарт гривна
  Особеност:  Универсален
  Цвят:  Бял

  Свързани продукти