Pokemon Moon product
НазадGCONGPOKEMONMOONGCONGPOKEMONMOONGCONGPOKEMONMOONGCONGPOKEMONMOONGCONGPOKEMONMOONGCONGPOKEMONMOONGCONGPOKEMONMOONНапред

Описание

Добре дошъл в региона Alola. Избери своя герой и нека ловът на покемони започне сега!
За да станеш добър треньор, ще трябва да обиколиш всеки един от четирите острова и да се справиш с всяко предизвикателство, което се изпречи на пътя ти. На края на всяко препятствие ще те очаква могъщ Тотем покемон. Той е много по - голям от останалите и около тялото му има специална аура. Когато започне битката, Тотем Покемонът може да призовава други покемони, които да вземат неговата страна.
Последното предизвикателство е да се изправиш срещу владетеля на острова. Ако победиш и него, ще можеш да продължиш към следващия. И още нещо - Мега Еволюцията се завръща!

Z-Moves: Това са по - мощни и ефекасни умения, които могат да се използват само веднъж в битка.
Captains: Капитаните ще бъдат тези, които ще ти помагат в трудни моменти. Самите те са Треньори, преминали изпитанията преди няколко години.
Poke Ride: В местността Alola, покемони и хора съжителстват заедно, като това е наложило и понякога да си помагат един на друг. Покемоните няма да се присъединят в твоя отбор, но в случай на нужда, ще можеш да призоваваш част от тях.
Различните покемони: Някои покемони са се приспсобили към спецефичната природа на Alola и са придобили различна форма от познатата им в други райони:

Alolan Exeggutor
Alolan Vulpix
Alolan Ninetales
Alolan Sandshrew
Alolan Sandslash
Oricorio
Minior
Gumshoos
Fomantis
Lurantis
Mudbray


Виж още Игри за Конзоли Nintendo

Технически характеристики

Конзола:  3DS
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Свързани продукти и тагове:

Свързани продукти