PokePark: Pikachus Adventure product
НазадGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIНапред

PokePark: Pikachus Adventure, за Wii

 • Марка: Nintendo
 • Код: GCONGPOKEPARPIKACHUSADWII
 • Модел: PokePark: Pikachus Adventure
 • Код на производител: PL13251
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  В ролята на Пикачу вие трябва да се справите с кризата, създала се на необичайно ново място – Покепарк. В течението на играта вие ще се сприятелите с ключови покемони, докато участвате в игрите за умения и в многото предизвикателни атракциони, които ще откриете в Покепарк.
  Доскоро Покепарк е бил защитен от артефакт, наречен Небесната призма. Тя обаче се чупи и парченцата и се разлетяват из целия Покепарк. За да спасите това магическо място вие трябва да го изследвате и да съберете всички частици от Небесната призма. PokePark: Pikachus Adventure е първото заглавие за приключенията на покемоните за Wii. Докато все повече се увличате по тази завладяваща екшън история, вие ще се срещнете с голямо разнообразие от покемони. Докато напредвате в разказа, вие ще изследвате различни зони от Покепарк, всяка различна от предишната. Дали в Плажната, Айсберг, Лава или Обитаваната от духова зона, вие ще откривате различни атракциони, които включват главните изпитания в играта. Всеки атракцион е мини-игра като проследяване на стъпки, например, тест за сила или преминаване през препятствия, разработена да изпита уменията ви. Често подобряването на най-голямото постижение в някой атракцион е начин да получите парче от Небесната призма.

  Технически характеристики

  Конзола:  WII
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  3+

  Свързани продукти