PokePark: Pikachus Adventure product
НазадGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIGCONGPOKEPARPIKACHUSADWIIНапред

Описание

В ролята на Пикачу вие трябва да се справите с кризата, създала се на необичайно ново място – Покепарк. В течението на играта вие ще се сприятелите с ключови покемони, докато участвате в игрите за умения и в многото предизвикателни атракциони, които ще откриете в Покепарк.
Доскоро Покепарк е бил защитен от артефакт, наречен Небесната призма. Тя обаче се чупи и парченцата и се разлетяват из целия Покепарк. За да спасите това магическо място вие трябва да го изследвате и да съберете всички частици от Небесната призма. PokePark: Pikachus Adventure е първото заглавие за приключенията на покемоните за Wii. Докато все повече се увличате по тази завладяваща екшън история, вие ще се срещнете с голямо разнообразие от покемони. Докато напредвате в разказа, вие ще изследвате различни зони от Покепарк, всяка различна от предишната. Дали в Плажната, Айсберг, Лава или Обитаваната от духова зона, вие ще откривате различни атракциони, които включват главните изпитания в играта. Всеки атракцион е мини-игра като проследяване на стъпки, например, тест за сила или преминаване през препятствия, разработена да изпита уменията ви. Често подобряването на най-голямото постижение в някой атракцион е начин да получите парче от Небесната призма.


Виж още Игри за Конзоли Nintendo

Технически характеристики

Конзола:  WII
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  3+

Свързани продукти и тагове: