Phobos 1953 KGB Unleashed product
НазадGMPHOBOS1953KGBUNLEASHEDPCGMPHOBOS1953KGBUNLEASHEDPCGMPHOBOS1953KGBUNLEASHEDPCGMPHOBOS1953KGBUNLEASHEDPCGMPHOBOS1953KGBUNLEASHEDPCGMPHOBOS1953KGBUNLEASHEDPCGMPHOBOS1953KGBUNLEASHEDPCНапред

Игра Phobos 1953 KGB Unleashed, за PC

  9.90 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  “1953 – KGB Unleashed” е базирана на реални случаи провеждани от руското министерство на държавната сигурност (сегашното КГБ). По това време те са достигали границите на човешката издръжливост, провеждали са опити свързани с телепатия, както и изследвания за психологическото въздействие върху човешкия мозък. Фото-реалистичния стил на“1953 – KGB Unleashed” пресъздава Съветския Съюз през петдесетте години: Интериора на подземните убежища в играта е пресъздаден използвайки реални съветски военни планове и материали базирани на валидни исторически документи.

  Изследвай скрита лаборатория, в която са се провеждали такъв тип експерименти, за да научиш истината зад ужасяващите събития, които са довели до затварянето на проекта и ликвидацията на всички участващи в него. Атмосферата на изолация и напрежение прониква навсякъде, изправяйки те лице в лице със страховете ти, докато мистериозен глас те следва навсякъде през системата за комуникация в лабораторията. Дали този глас е на приятел или враг? Посещението на на този перфектно пресъздаден комплекс може би ще ти покаже всички следи от експериментите провеждани там, но дали ще успееш да оцелееш след сблъсъка с тях?

  Играта ще ти предложи:

  Секретни подземни зони, пълни със специални KGB предмети.
  Завладяващи пъзели и много загадки
  Реалистично пресъздадената атмосфера на 1950 година.


  Виж още Игри за PC Noname

  Технически характеристики

  Жанр:  Пъзел
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+