Phineas and Ferb product
НазадGCONGSCEEPHINEASFERBVITAGCONGSCEEPHINEASFERBVITAGCONGSCEEPHINEASFERBVITAGCONGSCEEPHINEASFERBVITAGCONGSCEEPHINEASFERBVITAНапред

Описание

Героите от абсолютния хитов сериал, Phineas и Ferb, идват и за платформата PSVita, носейки със себе си много забавление и хаос.
Phineas and Ferb: Day of Doofenshmirtz е игра, в която се разказва за злия гений - доктор Doofenshmirtz. Той създава лазарен лъч, с който превръща домакинските уреди в роботи - войници за собствената си армия. Phineas и Ferb ще трябва да се изправят срещу заплашителни микровълнови печки, смъртоносни миялни машини и други ужасяващи уреди, населяващи по принцип мирните ни домове.

Наслади се на истинските Phineas и Ferb, с изцяло нова история, написана и пресъздадена със съдействието на Disney.
Пет разлицни локации, всяка криеща опасни капани, пъзели за решаване и скрити нива. От съседския кварта до центъра на земята - разполагаш ли с нужната смелост, за да се изправиш срещу всички предизвикателства?
Играй с Phineas, Ferb и Perry. Ще ти помагат и други любими персонажи от телевизионния сериал.
Събирай предмети, с който ще се сдобиеш с нови брони и оръжия.
Изиграй играта, за да отключиш нови костюми, създай собствен AR робот, който може да танцува пред теб, благодарение на задната камера на системата PSVita.Виж още Игри за Конзоли SCEE

Технически характеристики

Конзола:  PSVITA
Жанр:  Приключенска
Тип:  Singleplayer
Тип мултиплейър:  Няма
Интернет връзка:  Незадължителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  7+

Свързани продукти и тагове: