Philips Shaver series 9000 S9511/31 product
НазадSAMOPHILIPSS951131SAMOPHILIPSS951131SAMOPHILIPSS951131SAMOPHILIPSS951131SAMOPHILIPSS951131Напред

Самобръсначка Philips Shaver series 9000 S9511/31, за сухо и мокро бръснене, безжична

 • Марка: Philips
 • Код: SAMOPHILIPSS951131
 • Модел: Shaver series 9000 S9511/31
 • Код на производител: S9511/31
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Philips Shaver series 9000 S9511/31

  Съвършенство във всяко движение
  Отрязва до 20% повече косъмчета* с едно движение

  50 мин безкабелнo/1 ч зареждане
  Прецизни ножчета V-Track
  Система SmartClean PLUS
  Тример за брада SmartClick

  Ножчетата съвършено насочват косъмчетата в положение, което позволява гладко бръснене

  Постигнете съвършеното гладко бръснене. Ножчетата V-Track Precision внимателно позиционират всеки косъм в най-добрата позиция за отрязване, дори прилепналите косми и тези с различна дължина. 30% по-гладко бръснене с по-малко движения, като оставя кожата ви в отлично състояние. Глави, движещи се в 8 различни посоки, за превъзходни резултатиГлави, движещи се в 8 различни посоки, за превъзходни резултати Следвайте всеки контур на лицето и шията с главите ContourDetect, огъващи се в 8 посоки. С всяко движение ще захващате 20% повече косъмчета. Резултатът е изключително плътно, гладко бръснене.

  Повдига косъмчетата за гладко и комфортно бръснене

  Бръснете по-гладко с действието на Super Lift & Cut с двойно ножче. Първото ножче повдига всеки косъм, докато вторият комфортно отрязва под нивото на кожата за наистина гладки резултати.

  Персонализирайте бръсненето си с избор между три настройки

  Избирайте между 3 режима, за да персонализирате бръсненето си: Чувствително – за нежно, но и щателно бръснене. Нормално – за щателно ежедневно бръснене. Бързо – за бързо бръснене, което пести време.

  Изпитайте комфортно сухо или освежаващо мокро бръснене с технологията Aquatec

  Изберете как предпочитате да се бръснете. С уплътнението AquaTec за мокро и сухо бръснене можете да изберете бързо, но комфортно сухо бръснене. Или да се бръснете на мокро – с гел или пяна – дори под душа.

  Запазете самобръсначката си като нова със SmartClean

  С едно докосване на бутон SmartClean PLUS почиства, смазва, подсушава и зарежда самобръсначката ви, за да може тя да е в най-добра форма всеки ден.

  Приставка за оформяне на брада с 5 настройки за дължина

  Променете стила си с приставката за оформяне на брада SmartClick. Изберете от 5 настройки за дължина, за да създадете всяко желано оформяне от набола брада до къса, прилежно подрязана такава. Заоблените крайчета и гребени са проектирани да предотвратяват кожните раздразнения. Интуитивните икони правят използването на функциите лесноИнтуитивните икони правят използването на функциите лесно
  Интуитивният дисплей показва подходяща информация, като ви позволява да получите най-добрата ефективност от самобръсначката си: – Индикатор за батерия с 5 нива и индикатори за заключване при пътуване – Индикатор за почистване – Индикатор за изтощена батерия – Индикатор за смяна на глава

  50 минути безкабелно бръснене след 1 час зареждане

  Усъвършенстваната ни система ви предоставя два удобни варианта: зареждане за 1 час и ще получите 50 минути време на експлоатация или бързо зареждане за едно пълно бръснене. Всички самобръсначки от серия 9000 съдържат мощна енергийно-ефективна, трайна литиево-йонна батерия. Те са разработени само за безжичен режим на работа, за да се гарантира, че сте в безопасност при бръснене в близост до вода, дори под душа.


  Технически характеристики

  Тип:  За сухо и мокро бръснене
  Работа на батерия:  Да

  Свързани продукти