Philips Shaver series 5000 S5520/45 product
SAMOPHILIPSS552045SAMOPHILIPSS552045SAMOPHILIPSS552045SAMOPHILIPSS552045

Самобръсначка Philips Shaver series 5000 S5520/45, за сухо, безжична

  • Марка: Philips
  • Код: SAMOPHILIPSS552045
  • Модел: Shaver series 5000 S5520/45
  • Код на производител: S5520/45
  • Гаранция: 24 месеца
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
266.31 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Гладко, бързо бръснене
20% повече мощност*

П. тример и тример за нос
Подвижни глави в 5 посоки
Система ножчета MultiPrecision

Бръснете бързо зоните с по-гъста брада с 20% повече мощност

Бръснете дори по-бързо през гъстите части на брадата си с 20% допълнително усилване на мощността, което получавате, като активирате режима "Турбо+".

Ножчетата повдигат и отрязват дългите и късите косъмчета за бързо бръснене

Получете бързо и гладко бръснене. Нашата система ножчета MultiPrecision повдигат и отрязват всички косми и останалите наболи косъмчета – само с няколко движения.

Главите се движат в 5 направления за бързо и гладко бръснене

Подвижните глави в 5 посоки с независими движения в 5 направления осигуряват плътен контакт с кожата за бързо и гладко бръснене дори по врата и линията на челюстта. Повдига косъмчетата за гладко и комфортно бръсненеПовдига косъмчетата за гладко и комфортно бръснене Бръснете по-гладко с действието на Super Lift & Cut с двойно ножче. Първото ножче повдига всеки косъм, докато вторият комфортно отрязва под нивото на кожата за наистина гладки резултати.

Приставка тример за идеално оформяне на мустаци и бакенбарди

Поставете нашия щадящ кожата прецизен тример, за да завършите външния си вид. Той е идеален за поддържане на мустаците ви и за подрязване на бакенбарди. Бързо и безопасно подстригване на космите в носа и ушитеБързо и безопасно подстригване на космите в носа и ушите
Премахва нежеланото окосмяване от носа и ушите. Технологията ProtecTrim и специално проектираният ъгъл на тримера осигуряват мощно, лесно и комфортно подстригване гарантирано без скубане.

Индикатори за 3 степени на батерията и заключване при пътуване

Интуитивният дисплей показва подходяща информация, като ви позволява да получите най-добрата ефективност от самобръсначката си: - Индикатор за батерия с 3 нива - Индикатор за почистване - Индикатор за изтощена батерия - Индикатор за смяна на глава - Индикатор за заключване при пътуване

50 минути безкабелно бръснене
50 минути безкабелно бръснене

Ще имате над 50 минути време за работа – това са около 17 бръснения – с едночасово зареждане. Или можете да изберете да се бръснете с включено в ел. мрежата устройство.

1 час време за зареждане

Бръснете се по-дълго с всяко зареждане благодарение на мощната ни, енергоспестяваща, дълготрайна литиево-йонна батерия. Заредете набързо за 5 минути и ще имате достатъчен заряд за едно бръснене.

Самобръсначката може да се изплаква с течаща вода

Просто отворете главите и измийте старателно под чешмата.


Виж още Самобръсначки Philips

Технически характеристики

Тип:  За сухо бръснене
Работа на батерия:  Да

Вземи на изплащане