Philips PerfectCare Silence GC9550/02 product
GLADPHILIPSGC955002GLADPHILIPSGC955002GLADPHILIPSGC955002

Парогенератор Philips PerfectCare Silence GC9550/02, 350г парен удар, 1.5л воден резервоар, бял/златист

  • Марка: Philips
  • Код: GLADPHILIPSGC955002Парогенератор Philips PerfectCare Silence GC9550/02, 350г парен удар, 1.5л воден резервоар, бял/златист
  • Модел: PerfectCare Silence GC9550/02
  • Код на производител: GC9550/02
  • Гаранция: 24 месеца
  • Внос по заявка
  • Безплатна доставка
623.68 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

ОписаниеУлтра бързо и тихо гладене

1,5 л подвижен воден резервоар
350 г парен удар
До 6,5 бара налягане
Заключване при носене

Технологията Silent steam: мощна пара с минимален звук

Наслаждавайте се на гладенето в близост до семейството или докато гледате телевизия, без шумът на парата да ви смущава. Технологията за безшумна пара осигурява тиха, но много мощна пара. Парният генератор е оборудван със заглушаващи филтри за пара и поглъщаща звука платформа за намаляване на шума на помпата в основата.

Гладете от дънки до коприна без необходимост от регулиране на температурата

Вече можете да гладите всичко от дънки до коприна без необходимост да настройвате температурата. Гарантирано без изгаряне върху всички подходящи за гладене дрехи. Революционна технология с 1) Авангарден интелигентен управляващ процесор, който прецизно контролира температурата на гладещата плоча. Не е нужно да регулирате температура 2) Мощна циклонна камера за пара, която осигурява мощна постоянна пара, с което прави гладенето по-лесно и по-бързо.

Ефективно и лесно декалциране на уреда ви за по-дълъг живот

Изключително дълготрайна ефективност на парата: ексклузивната функция Easy De-Calc от Philips осигурява идеалния начин за отстраняване на варовик и удължаване на живота на ютията ви с парен генератор. Ютията ви ще ви напомни със светлинен и звуков индикатор, когато е необходимо да почистите. Когато уредът ви е студен, просто отворете копчето Easy De-Calc и излейте мръсната вода и варовика в чаша. Новата SteamGlide е най-усъвършенстваната гладеща плоча на PhilipsНовата SteamGlide е най-усъвършенстваната гладеща плоча на Philips Новата SteamGlide е най-добрата гладеща плоча на Philips. Тя има превъзходна устойчивост на надраскване, плъзга се отлично и е лесна за почистване.

Заключете ютията си надеждно към базовата станция

Вашата ютия с парен генератор е оборудвана със защитно заключване за носене. Можете да заключите ютията си надеждно към основата, което я прави по-безопасна и намалява риска някой да докосне горещата плоча. Можете също така лесно да носите парния генератор.

Можете безопасно да оставите горещата плоча върху дъската за гладене

Иновативната технология OptimalTEMP от Philips гарантира защита за всички подходящи за гладене тъкани. При гладене няма нужда да слагате ютията си обратно върху базата, просто оставете горещата гладеща плоча директно върху дрехите или памучното покривало на дъската за гладене. Тя няма да повреди нито дрехите, нито дъската. Това прави гладенето по-лесно, с по-малко напрежение на китката.

Автоматично изключване за безопасност и пестене на енергия

Функцията за предпазно автоматично изключване автоматично изключва уреда, ако не е използван в продължение на 5 минути. Изпитана и одобрена от независими текстилни експертиИзпитана и одобрена от независими текстилни експерти

Тази ютия е изпитана и одобрена от независими институти – експерти в текстила, за отличната си ефективност при гладене, като DWI, IWTO, Woolmark. Програмата Woolmark Apparel Care помага на потребителите да идентифицират качествени продукти за пране, одобрени от The Woolmark Company за използване върху вълнени продукти. Philips с ексклузивната си технология OptimalTEMP досега е единствената марка, сертифицирана по стандарта Gold от Woolmark. Можете да сте сигурни, че одобрените от Woolmark продукти за грижа за облеклото са напълно подходящи за всякакъв тип вълнени дрехи.

До 6,5 бара налягане

Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Тази ютия с парен генератор гарантира постоянна мощна пара, която прониква дълбоко в дрехите, правейки гладенето по-бързо и по-добро. Силата на парата може да се регулира според нуждите ви.

1,5 л подвижен воден резервоар, до 2 часа гладене

Водният резервоар може да се сваля за лесно напълване от чешмата. Големият отвор прави пълненето бързо. Благодарение на капацитета на водния резервоар от 1,5 л можете да гладите непрекъснато до 2 ч без доливане. Парен удар до 350 гПарният удар може да се използва за вертикално гладене и упорити гънки.


Виж още Ютии и гладене Philips

Технически характеристики

Тип:  Парогенератор
Вид:  Парна
Мощност:  Не е указано
Цвят:  Бял/Златист

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: