Philips HX9002/07 product
TOOBPHILIPSHX900207TOOBPHILIPSHX900207

Стандартни глави за звукова четка Philips HX9002/07, за Sonicare InterCare, 2бр, бели

 • Марка: Philips
 • Код: TOOBPHILIPSHX900207Стандартни глави за звукова четка Philips HX9002/07, за Sonicare InterCare, 2бр, бели
 • Модел: HX9002/07
 • Код на производител: HX9002/07
 • Налично във външен склад
  32.67 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Philips HX9002/07

  Подобрява здравето на венците само за 2 седмициПодобрява здравето на венците само за 2 седмици Клинично доказано е, че главата за четка за зъби Philips Sonicare InterCare намалява кървенето на венците и възпалението само за 2 седмици.

  Проектирана да почиства зъбите в дълбочинаПроектирана да почиства зъбите в дълбочина Четката Sonicare на Philips разполага с особено дълги и гъсти косъмчета, за да се справя със скритата плака, заклещена дълбоко между зъбите и в други трудни за почистване зони.

  Премахва до 7 пъти повече плака от ръчна четка за зъбиПремахва до 7 пъти повече плака от ръчна четка за зъби Клинично доказано е, че само след четири седмици употреба главата на четката Sonicare InterCare на Philips отстранява до 7 пъти повече плака в сравнение с ръчните четки за зъби.

  Разработени за максимални звукови вибрацииРазработени за максимални звукови вибрации Главите на четката Philips Sonicare са от жизнено важно значение за нашата основна технология от високочестотно и високоамплитудно движение на четката, извършваща над 31 000 движения в минута. Нашата несравнима звукова технология разгъва пълната мощност от дръжката до върха на главата на четката. Това звуково движение създава динамично действие на течността, което я придвижва между зъбите и по линията на венците за превъзходно, но в същото време нежно почистване всеки път.

  Работи с всички четки за зъби Philips SonicareРаботи с всички четки за зъби Philips Sonicare Тази глава за четка се поставя и сваля с щракване на дръжката за здраво закрепване и лесна поддръжка и почистване. Тя може да се закрепи към всяка дръжка на четка за зъби Philips Sonicare с изключение на PowerUp Battery и Essence.

  Част от по-добрата всекидневна грижа за устната хигиенаЧаст от по-добрата всекидневна грижа за устната хигиена Като всички автентични глави на четки с марката Philips Sonicare, тази глава на четка е безопасна за зъбите и венците. Всяка глава на четка е тествана за качество за изключителна производителност и издръжливост.

  Напомнящите косъмчета гарантират най-ефективно почистванеНапомнящите косъмчета гарантират най-ефективно почистване На пръв поглед може да не е очевидно, но главите на четката губят от твърдостта си и постепенно се износват в продължение на месеци нормална употреба. Нашите сини напомнящи косъмчета избледняват и ви помагат да разберете кога е време за подмяна. За оптимални резултати сменяйте вашата глава на четка на всеки три месеца.

  Дизайн и покритие

  Усещане на твърдост на косъмчетата
  Обикновен
  Цвят
  Бяло
  Напомнящи косъмчета
  Избледняване на цвета на сините косъмчета
  Размер
  Стандартна форма

  Лечебен ефект

  Здраве на венците
  Подобрява здравето на венците за 2 седмици
  Отстраняване на плаката
  Премахва до 7 пъти повече плака*


  Съвместимост

  Система на главата за четка
  Поставяне с щракване
  Подходяща за следните модели
  2 серия за контрол на плаката
  HealthyWhite+
  3 серия за здраве на венците
  DiamondClean
  EasyClean
  FlexCare
  FlexCare Platinum
  FlexCare+
  за децата
  HealthyWhite

  Качество и производителност

  Резервни части
  На всеки 3 месеца
  Тествана
  за оптимална употреба
  Виж още Четки за зъби Philips

  Технически характеристики

  Тип:  Накрайник

  Свързани продукти и тагове: