Philips GC44047 product
НазадGLADPHILIPSGC44047GLADPHILIPSGC44047GLADPHILIPSGC44047GLADPHILIPSGC44047GLADPHILIPSGC44047GLADPHILIPSGC44047GLADPHILIPSGC44047Напред

Описание

Philips GC440/47

Технология PureSteam за постоянна мощна пара за дълго време Технологията PureSteam е иновативна технология, която предотвратява натрупването на накип около мотора на ютията. Позволява постоянна мощна пара за години напред.

Вертикално и хоризонтално гладене "2 в 1" за по-добри резултати Функцията "2 в 1" предлага вертикално и хоризонтално гладене. Когато гладите хоризонтално на плоска повърхност, можете да постигнете по-добри резултати на трудни зони, като например яки и маншети.

Благодарение на функцията за бързо премахване на накип, вашият уред може да трае по-дълго със същата ефективност на парата.

Водният резервоар с капацитет 200 мл ви позволява да гладите до 3 дрехи наведнъж. Достатъчно за вашите бързи корекции, преди да напуснете къщата!

Благодарение на електрическата помпа не е нужно да изпомпвате ръчно. Просто дръжте спусъка натиснат и парата продължава да излиза.

Нагрятата плоча SmartFlow избягва кондензацията върху вашите дрехи, докато в същото време е 100% безопасна дори за по-деликатните ви материи.

Уредът за гладене с пара е безопасен за използване върху всички материи. Той е отлично решение за фините материи, като коприна и кашмир.

Можете да оставите уреда за гладене с пара просто като го изправите върху основата му. Това е много лесна и безопасна позиция за оставяне.

Мощната пара отстранява миризми на цигари, храна и телесни миризми. Парата също убива 99,9% от бактериите. *

Иновативната PureSteam се различава изцяло от другите ютии. С до 30г/мин тя създава мощна пара, която прониква по-надълбоко в дрехите, което ви позволява да отстраните гънки по-бързо.

Готова за гладене за нула време! Само я включвате и чакате по малко от една минута... пускате парата и започвате!

Приставката четка отваря тъканите на материята и ви позволява по-добро проникване на парата. Тя е особено добра за дебели дрехи, като например якета и палта. Също може да помогне при отстраняването на мръсотии и дребни елементи.

Технически данни:

Технология:

Технология PureSteam:
Да

Лесна употреба:

Безопасна при всички тъкани:
Дори за деликатни материи като коприна

Вместимост на резервоара за вода:
200 мл

Дължина на захранващия кабел:
1,9 м

Готово за употреба:
Светлинен индикатор
Допълване по всяко време:
Да
Водата от чешмата е подходяща:
Да
Ключ за вкл./изкл.:
Да

Дизайн:

Цвят:
Розово

Бързо отстраняване на гънки:

Функция "2 в 1":
Да
Непрекъсната пара:
До 30 г/мин
Захранване:
1500 W
Готово за употреба:
1 Мин.
Пара при поискване:
Да
Вертикално пароподаване:
Да
Напрежение:
240 V

Управление на калцирането:

Декалциране и почистване
Вграден контейнер за накип

Приложени аксесоари:

Четка:
Да
Виж още Ютии и гладене Philips

Технически характеристики

Тип:  Уред за гладене
Вид:  Парна
Мощност:  1500 W
Цвят:  Розов

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: