Philips FastCare Steam GC7715/80 product
GLADPHILIPSGC771580

Парогенератор Philips FastCare Steam GC7715/80, 250г парен удар, 1.2л воден резервоар, лилав

  • Марка: Philips
  • Код: GLADPHILIPSGC771580Парогенератор Philips FastCare Steam GC7715/80, 250г парен удар, 1.2л воден резервоар, лилав
  • Модел: FastCare Steam GC7715/80
  • Код на производител: GC7715/80
  • Гаранция: 24 месеца
  • Налично във външен склад
  • Безплатна доставка
334.62 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Philips FastCare Steam GC7715/80

Бързо и удобно гладене
С подвижен резервоар за вода

2,2 л подвижен резервоар за вода
Заключване при носене
Макс. 5,5 бара налягане на помпата
Парен удар 250 г

2,2 л XL подвижен резервоар за вода, идеален за семейства

Голям подвижен резервоар за вода за лесно пълнене, силен парен удар и керамична гладеща повърхност SteamGlide ще ви помогнат значително да намалите времето за гладене, докато заключването при носене и системата Smart CalcClean правят гладенето удобно.

Защитно заключване при носене за лесно и безопасно пренасяне
Вашата ютия с парогенератор е оборудвана със защитно заключване при носене. Можете да заключите ютията си надеждно към основата, което я прави по-безопасна и намалява риска някой да докосне горещата плоча. Можете също така лесно да носите парния генератор.

Допълване с вода от чешмата по всяко време

Вашата ютия с парен генератор е проектирана за използване с вода от чешмата. Докато гладите, когато водата в резервоара свърши, можете да го напълните лесно, без да изчаквате или изключвате уреда.

Silent Steam за тихо гладене, докато гледате телевизия

Гледане на телевизия или слушане на музика по време на гладене? Този парогенератор работи на ниско ниво на шум за още по приятно изживяване при гладене.

Интелигентно напомняне за премахване на варовик със звук и светлини

Smart Calc Clean е вградена функция за почистване и премахване на варовик с цел предпазване на вашия уред. За осигуряване на оптимална парна ефективност, дълъг живот и за да предотврати появата на бели петна, вашата ютия с парогенератор ще ви напомня да извършвате премахването на варовик. За максимално удобство уверете се, че винаги използвате контейнера Smart Calc Clean, който се предоставя с вашия уред.

Макс. 5,5 бара налягане на помпата

Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Генерира се постоянна мощна пара, която прониква дълбоко в дрехите, правейки гладенето по-бързо и по-добро. Силата на парата може да се регулира според нуждите ви.

Готовност за използване за 2 минути, с допълване без ограничения

Парата е готова за използване за 2 мин и можете да допълвате по всяко време докато гладите. Гладко и лесно плъзгане с керамичната гладеща повърхност Steam GlideГладко и лесно плъзгане с керамичната гладеща повърхност Steam Glide Керамичната повърхност SteamGlide комбинира добро плъзгане и устойчивост на надраскване за постигане на безпроблемно гладене

Непрекъсната пара

Колкото повече е парата, толкова по-бързо е гладенето. Уникалната технология, използвана в ютията с парен генератор Philips, създава мощна пара, с което прави гладенето по-лесно, по-добро и по-бързо.

Парен удар до 250 г

Парният удар може да се използва за вертикално гладене и упорити гънки. Функцията за предпазно автоматично изключванеФункцията за предпазно автоматично изключване Функцията за предпазно автоматично изключване автоматично изключва уреда, ако не е използван в продължение на 10 минути.


Виж още Ютии и гладене Philips

Технически характеристики

Тип:  Парогенератор
Вид:  Парна
Мощност:  Не е указано
Цвят:  Лилав

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: