Philips EP3510/00 product
COFMPHILIPSEP351000COFMPHILIPSEP351000COFMPHILIPSEP351000COFMPHILIPSEP351000

Автоматична еспресо машина Philips EP3510/00, 1,8 л. воден резервоар, 5 настройки на мелачката, 3 настойки на температура, дисплей, черна

Описание

Philips EP3510/00

Кафе с едно докосване – точно както го искате

Наслаждавайте се на до 5000 чаши* кафе без декалциране

 • 3 напитки
 • Приставка Classic за разпенване
 • Черно
 • AquaClean
 • До 5000 чаши* без декалциране благодарение на AquaClean

  Нашата нова и патентована иновация на Saeco – филтърът за вода AquaClean, гарантира, че се възползвате максимално от вашата напълно автоматична кафемашина. Като сменяте филтъра при известяване от машината, няма нужда да премахвате накип до 5000 чаши, докато все пак се възползвате от чиста и пречистена вода. Като допълнителна полза, алармата за известие за премахване на накип автоматично се изключва, когато AquaClean е инсталиран на вашата кафемашина

 • Настройте и запишете вашия личен потребителски профил

  Запишете дължината на всяко кафе в съответствие с вашия личен вкус. Ще сте в състояние винаги да пиете еспресо, кафе и всички други напитки, които желаете, само с натискане на бутона.

 • Насладете се на 3 напитки във вашите ръце

  Насладете се на вашите любими напитки за специалните ви моменти. Без значение дали желаете еспресо, кафе, или рецепта с мляко, вашата супер автоматична машина ви предоставя перфектен резултат без усилия и за нула време!

 • Вкусна млечна пяна, благодарение на класически уред за млечна пяна.

  Класическият уредът за млечна пяна, който професионалистите в правенето на кафе наричат "Pannarello", дозира пара, за да ви помогне лесно да приготвите мека млечна пяна за вашето капучино. Открийте бариста в себе си, като приготвяте вкусни млечни специалитети по традиционния начин!

 • Променете дължината, 5 степени на сила на аромата и 5 настройки на мелачките

  Тази супер автоматична машина предлага изобилие от опции да персонализирате напитките според вашия вкус. Можете лесно да персонализирате и запаметите силата, дължината, температурата и вкуса за всяка напитка. Откривайте, експериментирайте и измисляйте всяка една напитка!

 • Безкофеиново кафе за еднакво голяма наслада с опцията за смляно кафе

  Понякога е хубаво да можете да се насладите на вкусно и плътно кафе без ефекта на кофеина. Благодарение на опцията за смляно кафе можете да приготвяте кафе без кофеин, когато пожелаете.

 • 20 000 чаши най-фино кафе с издръжливи керамични мелачки

  Нашите мелачки са от 100% чиста керамика: изключително твърда и прецизна, за да можете да се насладите на свежо и ароматно кафе за най-малко 20 000 чаши.

 • Настройте улея за кафе да пасва на всяка чаша

  Регулируемата струя на нашата кафемашина за еспресо е подходяща за всяка чаша и, следователно, предотвратява разливането и охлаждането на кафето при изсипване в чашата. По този начин еспресото винаги се сервира при правилната температура, като машината се запазва чиста.

 • Създадена да увеличи капацитета в компактни размери

  Наслаждавайте се на повече пространство и по-продължителна работа без презареждане благодарение на контейнерите за зърна, вода и отпадъци с голям капацитет в супер компактна конструкция. Тази интелигентна, изцяло автоматична кафемашина ви предоставя максимално удобство и върхова ефективност благодарение на водния резервоар и контейнера за зърна и отпадъци с голям капацитет.

 • Управлявайте кафемашината си лесно чрез интуитивния дисплей

  Интуитивният дисплей показва всяка подходяща информация за лесно боравене с машината и извличане на най-добро качество. Иконите ще ви направляват през всички опции за персонализиране и важните дейности по поддръжка.

 • Кафе с идеална температура с нашия нагревател с бързо загряване

  Нагревателят с бързо загряване гарантира горещо кафе и капучино за вашето семейство винаги с идеална температура. Тайната е в корпуса от лек алуминий и неръждаема стомана, който бързо може да достигне до висока температура.

 • Лесно почистване благодарение на изцяло подвижния блок за приготвяне

  Блокът за приготвяне е сърцето на всяка супер автоматична кафе машина и трябва да бъде почистван редовно. Напълно подвижният блок за приготвяне ви позволява да го почиствате изцяло само чрез изплакване под чешмата

 • Насладете се на страхотно кафе с автоматично изплакване и направлявано декалциране

  Тази кафемашина за еспресо автоматично почиства своята верига за кафе с вода при стартиране или изключване на машината, което гарантира чудесен, свеж вкус с всяка чаша кафе. Редовното почистване на котлен камък удължава живота на вашата кафемашина за еспресо. Тази кафемашина ще ви напомня, когато е необходимо декалциране, ще ви направлява със съобщения на екрана какво трябва да направите и кога.

Технически данни:

Капацитет на съда за отпадъци:
15 чаши
Обем на воден резервоар:
1,8 л
Честота:
50 Hz
Макс. височина на чашата:
152 мм
Напрежение:
230 V
Цвят и покритие:
Черно
Дължина на кабела:
>100 см
Контейнер за отпадъци:
Достъп отпред
Воден резервоар:
Достъп от върха
Тегло на изделието:
7,2 кг
Размери на изделието:
215 x 330 x 429 мм
Вместимост за кафе на зърна:
250 гр.

Общи спецификации:

Млечно решение:
Приставка Classic за разпенване
Лесно почистване и поддръжка:
Съвместим с филтър AquaClean
Потребителски интерфейс:
Основен дисплей

Други функции:

Автоматично изплакване и направлявано декалциране:
Да
Главен превключвател – бутон ВКЛ./ИЗКЛ.:
Да
Нагревател с бързо загряване:
Да
Подвижен блок за приготвяне:
Да

Разновидност:

Напитки:
Еспресо
Гореща вода
Кафе
Опция за мляно кафе:
Да
Двойна чаша:
Да
Двойна чаша мляко:
Не
Виж още Кафемашини Philips

Технически характеристики

Тип:  Aвтоматична кафемашина
Вид:  Еспресо
Тип кафе:  На зърна
Кафемелачка:  Да
Цвят:  Черен

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: