Philips CA6903 Saeco AquaClean product
VCLEPHILIPSCA690300VCLEPHILIPSCA690300VCLEPHILIPSCA690300

Филтър за накип и вода Philips CA6903, Saeco AquaClean, за кафемашините за еспресо Saeco, подобрява вкуса на кафето

 • Марка: Philips
 • Код: VCLEPHILIPSCA690300
 • Модел: CA6903 Saeco AquaClean
 • Код на производител: CA6903/00
 • Наличност: Стар продукт

  Описание

  Гарантирано без отстраняване на накип за 5000 чашки
  за кафемашини за еспресо Saeco Филтър за накип и вода

  С патентования филтър за вода AquaClean от Saeco не се налага да премахвате накипа от автоматичната си кафемашина за еспресо за 5000 чашки*. Наслаждавате се на чиста вода за кафе с фин вкус, като само сменяте филтъра на всеки 3 месеца.

  Оптимално пречистена бистра вода благодарение на патентован поток на водата
  Благодарение на патентования поток водата във вътрешността на филтъра преминава по по-дълъг път, преди да постъпи във вашата автоматична кафемашина. Това осигурява по-дълбоко почистване за прозрачна вода и кафе с фин вкус.

  Филтър с микропори блокира всички замърсявания
  Премахването на всички малки частици от кафето води до голяма разлика в качеството. Филтърът с микропори предотвратява замърсяването на водата с нечистотии, за да сте сигурни, че всяка чаша, която приготвяте, е свежа, чиста и вкусна.

  Премахва калция по естествен път благодарение на технология за обмяна на йони
  Технологията за обмяна на йони премахва калция от водата, преди тя да попадне в кафемашината, като по този начин предотвратява образуването на накип. Ако филтърът се сменя на всеки 3 месеца, машината ви ще остане без накип за 5000 чаши и ще се поддържа с идеална хигиена.

  Активирането на AquaClean деактивира алармата за декалциране
  AquaClean гарантира, че само филтрирана вода попада в изцяло автоматичната ви кафемашина, така че алармата за декалциране се деактивира автоматично. Можете да се наслаждавате на винаги безпроблемно кафе с най-добро качество – и едва след смяна на 8 филтъра машината ще активира алармата за декалциране отново. Имайте предвид, че оборудваните с AquaClean машини имат стикер на резервоара за вода.

  Кафемашината ви няма да се запушва благодарение на филтъра с микропори
  Вече нищо не може да развали идеалния ви момент с кафе. Филтърът с микропори предотвратява попадането на замърсявания в автоматичната ви кафемашина, като поддържа веригата за вода чиста и я предпазва от запушване.

  Активиране на филтъра без усилия със системата Click&go
  Такава издръжлива функция не би могла да е по-бърза за монтиране. Просто включете филтъра AquaClean към резервоара за вода на вашата автоматична кафемашина за еспресо Saeco, активирайте го чрез потребителския интерфейс и сте готови да се насладите на първата от 5000 чисти чаши кафе. А кафемашината ще активира отново процеса на декалциране едва след като смените 8 филтъра. Автоматичните кафемашини за еспресо, които са съвместими с филтъра за вода AquaClean, имат стикер на резервоара за вода.

  Технически данни

  Тегло и размери

  Размери на опаковката (ШxДxВ)
  95 x 60 x 120 мм

  Размери на продукта (ШxДxВ)
  85 x 40 x 87 мм

  Тегло на изделието
  0,14 кг

  Страна на произход

  Произведено в
  Швейцария

  Дизайн

  Материал на основното тяло
  Пластмаса

  Технически характеристики

  Тип:  Аксесоар
  Вид:  Еспресо
  Тип кафе:  На зърна
  Кафемелачка:  Не е указано
  Цвят:  Бял/Син

  Свързани продукти