Philips BT7900P product
SPPHILIPSBT7900PSPPHILIPSBT7900PSPPHILIPSBT7900PSPPHILIPSBT7900P

Тонколона Philips BT7900P, 2.0, RMS 14W(7W + 7W), Bluetooth, 3.5mm жак, розова, водоустойчива, прахоустойчива

  • Марка: Philips
  • Код: SPPHILIPSBT7900PТонколона Philips BT7900P, 2.0, RMS 14W(7W + 7W), Bluetooth, 3.5mm жак, розова, водоустойчива, прахоустойчива
  • Модел: BT7900P
  • Код на производител: BT7900P
  • Гаранция: 24 месеца
  • Ограничена наличност
  • Безплатна доставка
231.27 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Музиката никога не спира
14 W, 10 часа
Широк обхват на Bluetooth
Водоустойчива, прахоустойчива
Опция за бързо зареждане

Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривяванияЦифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания Авангардната технология за обработка на звука подобрява възпроизвеждането на вашата музика, така че всяка нота звучи с кристална чистота и прецизност, а всяка пауза е пропита с абсолютна тишина. Фирмената технология на Philips за обработка на звука оптимизира показателите на компактните тонколони и дава чист звук с всички тембри, мощен и без никакви изкривявания.

Безжично поточно предаване на музика чрез BluetoothБезжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth Bluetooth е технология за безжична комуникация, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

Силна Bluetooth връзка с до 30 м или 100 футаСилна Bluetooth връзка с до 30 м или 100 фута Движете се свободно с вашия смарфтон, без да се притеснявате, че ще останете без музика. Тонколоните EverPlay предоставят невероятно стабилна Bluetooth връзка на далечно разстояние до 30 метра или 100 фута, което е три пъти повече от индустриалните стандарти. Тонколоните са оборудвани с антена за чувствителност и радиочестотен филтър за намаляване на фоновите смущения.

100 часа време в режим на готовност при Bluetooth режим100 часа време в режим на готовност при Bluetooth режим Интелигентният режим на готовност на EverPlay ви предоставя невероятните 100 часа време в режим на готовност, а тонколоната може да бъде събудена просто чрез вашето смарт устройство.

Бързото зареждане презарежда тонколоната 3 пъти по-бързоБързото зареждане презарежда тонколоната 3 пъти по-бързо Обикновено зареждането на колоната отнема известно време. EverPlay предлага опия за бързо зареждане, която може да презареди тонколоната три пъти по-бързо от нормалния USB адаптер. Зареждайки тонколоната с адаптера за бързо зареждане Qualcomm (не е включен доставката), който обикновено се използва за новите телефони Android, времето на зареждане е много по-бързо.

Индикатор за батерията за лесен преглед на нивото на мощносттаИндикатор за батерията за лесен преглед на нивото на мощността Най-накрая имате на разположение Bluetooth тонколона, която предоставя опростен, ясен начин да видите с колко оставаща мощност разполагате! С EverPlay е необходимо просто да натиснете бутона за мощност, за да видите колко още батерия остава.

Трайна конструкция – удароустойчива, прахоустойчива и водоустойчива (IP57)Трайна конструкция – удароустойчива, прахоустойчива и водоустойчива (IP57) Тонколоната EverPlay е изключително издръжлива и е удароустойчива, прахоустойчива и водоустойчива. Прахът не може да възпрепятства работата на тонколоната. Тя също така издържа на потапяне във вода до 1 метър за 30 минути. Това означава, че сесия в душа, преваляване по време на работа или бързо потапяне в съд с вода не биха причинили щети. В графата удароустойчивост този продукт бе тестван в "зала за изтезания", за да премине през тест с ролкови удари, който симулира гаранция за 5 години живот на експлоатация. Everplay притежава истински трайна конструкция!

Висококачествен материал DuraFitВисококачествен материал DuraFit Покриващият тонколоната материал DuraFit предоставя както функционални, така и естетически предимства. С горни гумени пластове, които покриват отговаряща цветово на стила тъкан, неплъзгащият се, устойчив на драскотини и миещ се материал предоставя допълнителна защита, докато уникалният ромбовиден модел на отвора също придава по-модерен, изискан стил.

Технически данни:
Звук
Изходна мощност (RMS)
2 x 7W
Звукова система
Стерео

Високоговорители
Мембрани на високоговорителите
2 x 1,5" пълнообхватен възбудител и 2 х 2,25" пасивен радиатор

Възможности за свързване
Bluetooth профили
A2DP
AVRCP
HFP
Обхват на Bluetooth
Пряка видимост, 30 м или 100 фута
Връзки за звук
3,5 мм линеен вход

Комфорт
Водоустойчивост
IPX7
Вграден микрофон
за конферентни разговори чрез говорителя
Прахоустойчив
Да

Захранване
Тип батерия
литиев полимер (вградена)
Време на работа на батерии
10 ч

Размери
Размери на изделието (ШxДxВ)
210 x 71 x 72 мм
Размери на опаковката (ШxДxВ)
216 x 97 x 94 мм
Тегло на изделието
0,53 кг
Тегло вкл. опаковката
0,72 кг

Съвместимост
iPad
iPad 1
iPad 2
новият iPad
iPad с Retina дисплей
iPad Air
iPad Air 2
iPad mini 2
iPad mini 3
iPad mini
iPad mini 4
iPad Pro
iPhone
iPhone 3
iPhone 3GS
iPhone 4
iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5C
iPhone 5S
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPod touch
3-то или следващо поколение
таблети и смартфони с Android
с Android 2.1 и Bluetooth 2.1 или следващи версии
друго Bluetooth устройство
Да


Виж още Колони Philips

Технически характеристики

Тип:  Преносими
Мощност:  от 10W до 20W
Канали, брой:  2
Свързаност:  Bluetooth/AUX
Други:  Водоустойчива

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: