Philips BT7900B product
НазадSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BНапред

Тонколона Philips BT7900B, 2.0, 14 RMS (2x7W), USB, Bluetooth, AUX, черна, преносима, водоустойчива, микрофон

 • Марка: Philips
 • Код: SPPHILIPSBT7900B
 • Модел: BT7900B
 • Код на производител: BT7900B
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Philips BT7900B

  Музиката никога не спира

   

  • 14 W, 10 часа
  • Широк обхват на Bluetooth
  • Водоустойчива, прахоустойчива
  • Опция за бързо зареждане
  • Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания

   Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания

   Авангардната технология за обработка на звука подобрява възпроизвеждането на вашата музика, така че всяка нота звучи с кристална чистота и прецизност, а всяка пауза е пропита с абсолютна тишина. Фирмената технология на Philips за обработка на звука оптимизира показателите на компактните тонколони и дава чист звук с всички тембри, мощен и без никакви изкривявания.

  • Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

   Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth

   Bluetooth е технология за безжична комуникация, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

  • Силна Bluetooth връзка с до 30 м или 100 фута

   Силна Bluetooth връзка с до 30 м или 100 фута

   Движете се свободно с вашия смартфон, без да се притеснявате, че ще останете без музика. Тонколоните EverPlay предоставят невероятно стабилна Bluetooth връзка на далечно разстояние до 30 метра или 100 фута и три пъти по-бързо от индустриалните стандарти. Тонколоните са оборудвани с антена за чувствителност и радиочестотен филтър за намаляване на фоновите смущения.

  • 100 часа време в режим на готовност при Bluetooth режим

   100 часа време в режим на готовност при Bluetooth режим

   Интелигентният режим на готовност на EverPlay ви предоставя невероятните 100 часа време в режим на готовност, а тонколоната може да бъде събудена просто чрез вашето смарт устройство.

  • Бързото зареждане презарежда тонколоната 3 пъти по-бързо

   Бързото зареждане презарежда тонколоната 3 пъти по-бързо

   Обикновено зареждането на колоната отнема известно време. EverPlay предлага опия за бързо зареждане, която може да презареди тонколоната три пъти по-бързо от нормалния USB адаптер. Зареждайки тонколоната с адаптера за бързо зареждане Qualcomm (не е включен доставката), който обикновено се използва за новите телефони Android, времето на зареждане е много по-бързо.

  • Индикатор за батерията за лесен преглед на нивото на мощността

   Индикатор за батерията за лесен преглед на нивото на мощността

   Най-накрая имате на разположение Bluetooth тонколона, която предоставя опростен, ясен начин да видите с колко оставаща мощност разполагате! С EverPlay е необходимо просто да натиснете бутона за мощност, за да видите колко още батерия остава.

  • Трайна конструкция – удароустойчива, прахоустойчива и водоустойчива (IP57)

   Трайна конструкция – удароустойчива, прахоустойчива и водоустойчива (IP57)

   Тонколоната EverPlay е изключително издръжлива и е удароустойчива, прахоустойчива и водоустойчива. Прахът не може да възпрепятства работата на тонколоната. Тя също така издържа на потапяне във вода до 1 метър за 30 минути. Това означава, че сесия в душа, преваляване по време на работа или бързо потапяне в съд с вода не биха причинили щети. В графата удароустойчивост този продукт бе тестван в "зала за изтезания", за да премине през тест с ролкови удари, който симулира гаранция за 5 години надеждност на експлоатация. EverPlay притежава истински трайна конструкция!

  • Висококачествен материал DuraFit

   Висококачествен материал DuraFit

   Покриващият тонколоната материал DuraFit предоставя както функционални, така и естетически предимства. С горни гумени пластове, които покриват отговаряща цветово на стила тъкан, неплъзгащият се, устойчив на драскотини и миещ се материал предоставя допълнителна защита, докато уникалният ромбовиден модел на отвора също придава по-модерен, изискан стил.

  • Две пълнообхватни неодимови тонколони за мощен звук

   Тонколоната EverPlay не прави компромиси по отношение на качеството на звука. С двата пълнообхватни неодимови възбудителя тя предоставя ясен, естествен, мощен звук с дълбоки и наситени баси. Перфектна за всеки стил музика, без значение дали сте я усилили за парти, или разпускате с тиха музика.

  • Вграден микрофон за разговори със свободни ръце

   С вградения микрофон този високоговорител може да работи и като високоговорител за вашия телефон. Когато ви позвънят, музиката се поставя на пауза и можете да говорите през високоговорителя. Проведете бизнес разговор. Или позвънете на приятел по време на партито. И в двата случая резултатът е идеален.

  • USB кабелът служи и като лента

   Презареждането никога не е било толкова лесно. Когато мощността започне да намалява, използвайте удобния две в едно USB кабел, който е и лента за зареждане. Включете го, когато ви е нужно захранване, или закачете тонколоната към чанта за лесно пренасяне.

  Технически данни:
  Звук:
  Изходна мощност (RMS):
  - 2 x 7W
  Звукова система:
  - Стерео

  Високоговорители:
  Мембрани на високоговорителите:
  2x 1,5"


  Възможности за свързване:

  Bluetooth профили:
  A2DP
  AVRCP
  HFP

  Обхват на Bluetooth:
  Пряка видимост, 30 м (100 фута)

  Връзки за звук:
  3,5 мм линеен вход

  Захранване:
  Тип батерия:
  - литиев полимер (вградена)
  Време на работа на батерии:
  - 10 ч

  Размери:

  Размери на изделието (ШxДxВ):
  210 x 71 x 72 мм
  Размери на опаковката (ШxДxВ):
  216 x 97 x 94 мм
  Тегло на изделието:
  0,53 кг
  Тегло вкл. опаковката:
  0,72 кг  Технически характеристики

  Тип:  Преносими
  Мощност:  до 10W
  Канали, брой:  2
  Свързаност:  Bluetooth, USB,AUX
  Други:  Жак за слушалки

  Свързани продукти