Philips BT7900B product
НазадSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BSPPHILIPSBT7900BНапред

Тонколона Philips BT7900B, 2.0, 14 RMS (2x7W), USB, Bluetooth, AUX, черна, преносима, водоустойчива, микрофон

  • Марка: Philips
  • Код: SPPHILIPSBT7900BТонколона Philips BT7900B, 2.0, 14 RMS (2x7W), USB, Bluetooth, AUX, черна, преносима, водоустойчива, микрофон
  • Модел: BT7900B
  • Код на производител: BT7900B
  • Гаранция: 24 месеца
  • Внос по заявка
  • Безплатна доставка
231.27 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Philips BT7900B

Цифрова обработка на звука за реалистична музика без изкривявания
Авангардната технология за обработка на звука подобрява възпроизвеждането на вашата музика, така че всяка нота звучи с кристална чистота и прецизност, а всяка пауза е пропита с абсолютна тишина. Фирмената технология на Philips за обработка на звука оптимизира показателите на компактните тонколони и дава чист звук с всички тембри, мощен и без никакви изкривявания.

Безжично поточно предаване на музика чрез Bluetooth
Bluetooth е технология за безжична комуникация, която е едновременно стабилна и енергийно ефективна. Тя осигурява лесна безжична връзка с iPod/iPhone/iPad или други Bluetooth устройства, като смартфони, таблети и дори лаптопи. Сега можете да се наслаждавате на любимата си музика и на звука от филмите и игрите безжично и лесно – с тази тонколона.

Силна Bluetooth връзка с до 30 м или 100 фута
Движете се свободно с вашия смарфтон, без да се притеснявате, че ще останете без музика. Тонколоните EverPlay предоставят невероятно стабилна Bluetooth връзка на далечно разстояние до 30 метра или 100 фута, което е три пъти повече от индустриалните стандарти. Тонколоните са оборудвани с антена за чувствителност и радиочестотен филтър за намаляване на фоновите смущения.

100 часа време в режим на готовност при Bluetooth режим
Интелигентният режим на готовност на EverPlay ви предоставя невероятните 100 часа време в режим на готовност, а тонколоната може да бъде събудена просто чрез вашето смарт устройство.

Бързото зареждане презарежда тонколоната 3 пъти по-бързо
Обикновено зареждането на колоната отнема известно време. EverPlay предлага опия за бързо зареждане, която може да презареди тонколоната три пъти по-бързо от нормалния USB адаптер. Зареждайки тонколоната с адаптера за бързо зареждане Qualcomm (не е включен доставката), който обикновено се използва за новите телефони Android, времето на зареждане е много по-бързо.

Индикатор за батерията за лесен преглед на нивото на мощността
Най-накрая имате на разположение Bluetooth тонколона, която предоставя опростен, ясен начин да видите с колко оставаща мощност разполагате! С EverPlay е необходимо просто да натиснете бутона за мощност, за да видите колко още батерия остава.

Трайна конструкция – удароустойчива, прахоустойчива и водоустойчива (IP57)
Тонколоната EverPlay е изключително издръжлива и е удароустойчива, прахоустойчива и водоустойчива. Прахът не може да възпрепятства работата на тонколоната. Тя също така издържа на потапяне във вода до 1 метър за 30 минути. Това означава, че сесия в душа, преваляване по време на работа или бързо потапяне в съд с вода не биха причинили щети. В графата удароустойчивост този продукт бе тестван в "зала за изтезания", за да премине през тест с ролкови удари. Everplay притежава истински трайна конструкция!

Висококачествен материал DuraFit
Покриващият тонколоната материал DuraFit предоставя както функционални, така и естетически предимства. С горни гумени пластове, които покриват отговаряща цветово на стила тъкан, неплъзгащият се, устойчив на драскотини и миещ се материал предоставя допълнителна защита, докато уникалният ромбовиден модел на отвора също придава по-модерен, изискан стил.

Технически данни:
Звук:
Изходна мощност (RMS):
- 2 x 7W
Звукова система:
- Стерео

Високоговорители:
Мембрани на високоговорителите:
2x 1,5"


Възможности за свързване:

Bluetooth профили:
A2DP
AVRCP
HFP

Обхват на Bluetooth:
Пряка видимост, 30 м (100 фута)

Връзки за звук:
3,5 мм линеен вход

Захранване:
Тип батерия:
- литиев полимер (вградена)
Време на работа на батерии:
- 10 ч

Размери:

Размери на изделието (ШxДxВ):
210 x 71 x 72 мм
Размери на опаковката (ШxДxВ):
216 x 97 x 94 мм
Тегло на изделието:
0,53 кг
Тегло вкл. опаковката:
0,72 кг


Виж още Колони Philips

Технически характеристики

Тип:  Преносими
Мощност:  до 10W
Канали, брой:  2
Свързаност:  Bluetooth, USB,AUX
Други:  Жак за слушалки

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: