Philips BRE611/00 product
НазадEPILPHILIPSBRE61100EPILPHILIPSBRE61100EPILPHILIPSBRE61100EPILPHILIPSBRE61100EPILPHILIPSBRE61100EPILPHILIPSBRE61100EPILPHILIPSBRE61100EPILPHILIPSBRE61100EPILPHILIPSBRE61100Напред

Епилатор Philips BRE611/00, 2 скорости, керамични дискове, литиево-йонна батерия с бързо зареждане, За употреба на мокро и сухо

 • Марка: Philips
 • Код: EPILPHILIPSBRE61100
 • Модел: BRE611/00
 • Код на производител: BRE611/00
 • Наличност: Стар продукт
 • Гаранция: 24 месеца
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Philips BRE611/00

  Първият епилатор със S-образна дръжкаПървият епилатор със S-образна дръжка С ергономичната S-образна дръжка лесно направлявате за максимален контрол и по-добър достъп с естествени и прецизни движения по цялото тяло.

  Епилираща глава от уникален керамичен материал за по-добро захващанеЕпилираща глава от уникален керамичен материал за по-добро захващане Нашата епилираща глава е уникална, тъй като е изработена от здрав керамичен материал, който захваща косъмчетата ефективно, като дори най-фините косъмчета не могат да й се изплъзнат.

  Най-широката епилираща глава за оптимално обезкосмяване с едно движениеНай-широката епилираща глава за оптимално обезкосмяване с едно движение Най-широката епилираща глава за оптимално обезкосмяване с едно движение и дълготраен резултат.

  Патентована епилираща системаПатентована епилираща система Всички епилатори на Philips имат уникална система, при която пинсетите повдигат и събират прилепналите косми, като ги насочват към точката за издърпване, за да се захванат здраво и да се издърпат. В съчетание с уникалните кръгли керамични дискове устройството епилира по-близо до кожата за оптимални резултати и повече нежност.

  Използване на сухо и мокро в банята или под душаИзползване на сухо и мокро в банята или под душа За нежно и приятно използване под душ или в банята, със захват против хлъзгане за употреба на мокро и сухо.

  Уникалната лампичка гарантира, че не пропускате фини косъмчетаУникалната лампичка гарантира, че не пропускате фини косъмчета Уникалната лампичка гарантира, че не пропускате фини косъмчета за най-добри резултати от епилирането за всички части на тялото.

  Глави с грижа за тялото за персонализирани и удобни решенияГлави с грижа за тялото за персонализирани и удобни решения Главите с грижа за тялото предоставят по-персонализирани и по-удобни решения за ежедневната грижа за тялото за обезкосмяване и други.

  Винаги използвайте на 90-градусов ъгъл за най-добро представянеВинаги използвайте на 90-градусов ъгъл за най-добро представяне Philips Satinelle винаги ще ви дава най-доброто представяне, когато се използва под 90-градусов ъгъл.

  Ръкавица за ексфолиране помага за предотвратяване на врасналите косъмчетаРъкавица за ексфолиране помага за предотвратяване на врасналите косъмчета Употребата на ръкавицата за ексфолиране помага за предотвратяването на врасналите косъмчета при епилиране.

  Включва тример за подстригване и гребен за бикини линияВключва тример за подстригване и гребен за бикини линия Включва дамски тример и гребен за бикини линия за подстригване и оформяне на чувствителни зони за повече удобство.

  Капаче за чувствителни зони за премахване на нежелани космиКапаче за чувствителни зони за премахване на нежелани косми За повече деликатност в различни зони от тялото е включено капаче за чувствителни зони за лесно премахване на нежелани косми от подмишниците и бикини зоната.

  Технически данни:

  Аксесоари

  Капаче за чувствителни зони:
  Да
  Глава за подстригване на бикини линия:
  Да
  Гребен за подстригване на бикини линия:
  Да
  Ръкавица за ексфолиране:
  Да
  Калъф:
  Стандартен калъф
  Четка за почистване:
  Да

  Характеристики:

  Настройки за скорост:
  2 настройки

  Технически данни

  Брой точки за захващане:
  32
  Брой дискове:
  17
  Издърпващи движения/секунда, скорост 1:
  960
  Издърпващи движения/секунда, скорост 2:
  1066
  Напрежение:
  15 V / 5,4 W

  Лесна употреба:

  За употреба на мокро и сухо:
  Да
  Лампичка Opti-light:
  Да
  Безжични:
  Да
  Дръжка:
  Ергономична

  Представяне:

  Дискове за епилация:
  Керамични дискове
  Епилираща система:
  Патентована епилираща система

  Захранване

  Зареждане
  Акумулаторна
  Бързо зареждане за 5 мин
  1,5 часа време за зареждане
  Тип батерия
  Литиево-йонна
  Време за използване
  до 40 минути

  Технически характеристики

  Тип:  Дисков епилатор
  Работа на батерия:  Да
  Бръснеща приставка:  Да

  Свързани продукти