Philips 40233/30/P7, Amaze Hue product
НазадHOAUPHILIPS4023330P7HOAUPHILIPS4023330P7HOAUPHILIPS4023330P7HOAUPHILIPS4023330P7HOAUPHILIPS4023330P7HOAUPHILIPS4023330P7HOAUPHILIPS4023330P7HOAUPHILIPS4023330P7HOAUPHILIPS4023330P7HOAUPHILIPS4023330P7Напред

Смарт лампа Philips Amaze Hue 40233/30/P7, за таван, WiFi, 3000 lm, 2200K - 6500K бяла атмосфера, включен ключ за димиране, черна

Описание

Интензивна светлинаИнтензивна светлина Висококачествена светлина със силен светлинен източник, осигуряваща изобилие от бяла светлина за всеки момент или задача.

Лесно и безжично управление с димер (включен)Лесно и безжично управление с димер (включен) Със захранващия с батерии димер за Philips Hue, можете лесно да контролирате вашата бяла светлина. Редувайте 4 различни светлинни сцени, като просто натискате бутона, димирате или избистряте светлината и настройвате за лесна употреба.. Превключвателят за димиране може да бъде поставен навсякъде с малката и елегантна станция и не се нуждае от окабеляване. Използвайте го като дистанционно управление или като превключвател на светлината за стена и се насладете на правилната светлина за всеки момент от деня. Можете да добавите до 10 светлинни режима за осветяване в един превключвател за димиране.

Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се зареждайте с енергия с нашите светлинни решенияОтпуснете се, четете, концентрирайте се и се зареждайте с енергия с нашите светлинни решения Светлината влияе на настроението и поведението. Philips Hue ще ви помогне да персонализирате ежедневието си и да превърнете заниманията си в истинско удоволствие. Откажете се от сутрешното кафе и се подгответе за предизвикателствата на деня със студена, ярка бяла дневна светлина, която енергизира тялото и ума. Съсредоточете се с помощта на прецизната ярка бяла светлина. Или вдигнете крака и се отпуснете в мекия уют на бялата светлина за перфектен завършек на деня.

Цялостно управление с бридж/мост Hue Цялостно управление с бридж/мост Hue
Свържете вашите светлини Philips чрез бридж/моста на Hue, за да отключите безкрайните възможности на системата.

Създаване на атмосфера с топла бяла или студена дневна светлинаСъздаване на атмосфера с топла бяла или студена дневна светлина Създавайте подходяща обстановка според нуждите си и декорирайте дома си с топла до студена бяла светлина. Насладете се на различни стилове през цялата година, без значение дали ярката бяла светлина ще ви напомня за пролетен бриз, топлата бяла светлина – за лятното слънце, или ледено студената дневна светлина – за мразовитата зима.

Събуждайте се и си лягайте напълно естественоСъбуждайте се и си лягайте напълно естествено Philips Hue ще Ви помогне да ставате от леглото, както предпочитате, за да стартирате деня си напълно освежени. Яркостта на светлината се увеличава постепенно, като имитира ефекта на изгрева на слънцето и Ви помага да се събуждате напълно естествено, вместо да се стряскате от силния шум на будилника. Започнете деня си по правилния начин. Вечер отпускащата мека бяла светлина ще Ви помогне да се освободите от напрежението и да подготвите тялото си за възстановяващ нощен сън. За тази функционалност се изисква връзка с мост на Philips Hue.

Интелигентен контрол, от дома или от разстояниеИнтелигентен контрол, от дома или от разстояние С приложенията на Philips Hue за iOS и Android можете да контролирате дистанционно осветлението си, независимо къде се намирате. Проверете дали не сте забравили да изгасите лампите, преди да излезете от дома, и ги включете, ако работите до късно. За тази функционалност се изисква връзка с мост на Philips Hue.

Настройване на таймери за ваше удобствоНастройване на таймери за ваше удобство Philips Hue може да ви накара да се почувствате у дома, дори и да сте извън него, чрез функцията за график в приложението Philips Hue. Задайте осветлението да се включва в предварително зададено време, така че да е включено, когато се прибирате у дома. Дори можете да зададете стаите да се осветяват по различно време. И разбира се, можете да позволите осветлението да се изключва постепенно през нощта, така че никога да не се безпокоите дали сте оставили включени лампи. За тази функционалност се изисква връзка с бридж/мост на Philips Hue.

Контролирайте по Вашите предпочитанияКонтролирайте по Вашите предпочитания Свържете вашите лампи Philips Hue с бридж/мост и открийте безкрайност от възможности. Контролирайте светлините от смартфона или таблета си чрез приложението Philips Hue или добавете превключватели към системата си, за да активирате светлините. Задавайте таймери, уведомления, аларми и други, за да използвате всички опции, предлагани от Philips Hue. Philips Hue работи и с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home, за да можете да контролирате светлините дори с гласа си.

Дизайн и покритие
Цвят - черно
Материал - метал, синтетика

Разни
Специално предназначено за - Всекидневна и спалня, Кухня
Стил - Съвременен дизайн
Тип - Окачено осветление
EyeComfort - Не

Потребявана електроенергия
Скала за енергийна ефективност - A+

Технически данни
Приблизителен експлоатационен срок до - 25 000 h
Източник на светлина, еквивалентен на традиционна лампа от - 204 W
Обща мощност в лумени на осветителното тяло - 3000 lm
Технология на лампите - LED лампи, 24 V
Цвят на светлината - 2200-6500 Hue бяла атмосфера
Мрежово захранване - Обхват 220 V – 240 V, 50 – 60 Hz
Димируемо осветително тяло - Да
LED лампи - Да
Брой лампи - 1
Включена мощност на лампата - 39 W
IP код - IP20, защита от предмети над 12,5 мм, без защита от вода
Клас на защита - I – заземено

Включена допълнителна функция/аксесоар
4 варианта за осветление - Да
Дифузна светлина - Да
Димируеми с дистанционно управление - Да
Превключвател Hue - Да
Включен превключвател Hue - Да
Вграден LED - Да
Идеален за създаване на атмосфера - Да
Надстройва с Philips бридж HUE - Да
ZigBee Light Link - Да

Размери и тегло на продукта
Максимална височина - 150 cm
Минимална височина - 13,1 cm
Дължина - 43,4 cm
Нето тегло - 2,870 kg
Ширина - 43,4 cm


Виж още Смарт домашна автоматизация Philips

Технически характеристики

Тип:  Смарт крушка
Приложение:  Осветление
Особеност:  Умен Дом

Вземи на изплащане

Свързани продукти и тагове: