Panasonic KX-HNS105FXW product
НазадHOAUPANASONICKXHNS105FXWHOAUPANASONICKXHNS105FXWHOAUPANASONICKXHNS105FXWHOAUPANASONICKXHNS105FXWHOAUPANASONICKXHNS105FXWНапред

Вътрешна сирена Panasonic KX-HNS105FXW, за система "умен дом" за контрол в дома, външен/вътрешен обхват 300/50м, 110dB, бутон за настройка

  95.04 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Panasonic
  KX-HNS105FXW

  Вътрешна сирена Panasonic KX-HNS105FXW е допълнителен модул за системата Panasonic Smart Home, който може да бъде задействан при активиране на сензор. Монтажът се осъществява лесно и бързо, без необходимост от пробиване на отвори. Сирената комуникира безжично с HUB, именно затова не се изисква окабеляване.

  KX-HNS105FXW – вътрешна сирена
  • Допълнителна вътрешна сирена за Panasonic Smart Home
  • 110dB сила на звука
  • Настройка на силата на звука

  Как работи сирената Panasonic KX-HNS105FXW?
  Вътрешната сирена Panasonic KX-HNS105FXW се монтира бързо и лесно, без нужда от пробиване на отвори. Тя е постоянно свързана с HUB и може да бъде активирана ръчно през мобилното приложение, автоматично при активиране на друг сензор (дим, движение), както и при включване на камера Panasonic Smart Home. Със своите 110dB сила на звука можете да бъдете сигурни, че няма да я игнорирате. Ако пък силата на звука е твърде висока, разполагате и с настройка, която ви позволява да я регулирате.

  Как работи Panasonic Smart Home?
  Panasonic Smart Home се състои от три основни елемента – HUB (мозъкът на системата), безплатно приложение за смартфон или таблет, както и различни по вид сензори и датчици, които предоставят информация на HUB. Panasonic Smart Home е предвидена да улесни и направи живота ви по-сигурен. Затова и нейният монтаж и експлоатация са изключително лесни:
  • Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
  • Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
  • Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
  • Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използването на допълнителни материали.
  • Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон или таблет, да се регистрирате и настроите работата на Panasonic Smart Home така, както е удобно и комфортно за вас!

  Мобилно приложение
  Безплатното мобилно приложение ви позволява да управлявате системата Panasonic Smart Home от мобилния си телефон или таблет, независимо къде се намирате. С помощта на приложението можете да дадете име на всеки един от вашите датчици и сензори, така че лесно да ги управлявате и наблюдавате. В реално време можете да наблюдавате какво се случва в дома ви благодарение на Panasonic Smart Home камера. Мобилното приложение ви позволява също така да създавате свои сценарии, които системата да следва. Така например можете да настроите системата да включва кафе машината ви всяка сутрин, когато засече, че излизате от спалнята.

  Общи
  Вид:Сирена
  Цвят:Бял
  Индикация за статус:LED (червен/зелен)

  Технически
  Безжичен стандарт на работа:DECT
  Работна честота:1880 - 1900 MHz
  Обхват при външно / вътрешно ползване:300 / 50 метра
  Индикация за аларма:Мигаща светлина
  Бутон за настройка / изключване:Да
  Максимална консумация:3 W
  Консумация в режим на готовност:2 W
  Работна температура:0 - 40 °C

  Захранване
  Захранване:220 - 240 V AC, 50/60 Hz

  Размери
  Размери:71 x 73 x 46 (В x Ш x Д) в мм
  Тегло:90 гр.


  Виж още Смарт домашна автоматизация Panasonic

  Технически характеристики

  Тип:  Смарт аларма
  Вид:  Включващо устройство
  Приложение:  Комбинирано - за Дома
  Особеност:  Умен Дом