Panasonic KX-HNK102FXB product
HOAUPANASONICKXHNK102FXBHOAUPANASONICKXHNK102FXB

Дистанционно управление Panasonic KX-HNK102FXB, за система "умен дом" за контрол в дома, външен/вътрешен обхват 300/50м, активация/деактивация и програмируем бутон

  79.60 лв
  Купи

  Всички цени са с начислен ДДС

  Описание

  Panasonic
  KX-HNK102FXB

  Дистанционно управление Panasonic KX-HNK102FXB е допълнителен модул за Panasonic Smart Home, с който можете да активирате и деактивирате алармените функции на системата, без да е необходимо да използвате мобилния си телефон или таблет.

  KX-HNK102FXB – дистанционно управление
  • Бутон „Активирай“
  • Бутон „Деактивирай“
  • Програмируем бутон
  • Ключодържател

  Кога можем да го използваме?
  Чрез дистанционното управление KX-HNK102FXB вие можете лесно и бързо да активирате и деактивирате алармените функции на Panasonic Smart Home, като не е нужно да използвате мобилния си телефон или таблет. За по-голямо удобство, устройството е снабдено и с допълнителен бутон, към който можете да присвоите функция по ваш избор.

  Умен бутон?
  Дистанционно управление Panasonic KX-HNK102FXB разполага с умен бутон, който може да бъде програмиран да изпълнява функция по ваш избор. Можете да активирате умния контакт KX-HNA101FXW или пък да използвате устройството като паник бутон и да задействате алармата в дома си.

  Как работи Panasonic Smart Home?
  Panasonic Smart Home се състои от три основни елемента – HUB (мозъкът на системата), безплатно приложение за смартфон или таблет, както и различни по вид сензори и датчици, които предоставят информация на HUB. Panasonic Smart Home е предвидена да улесни и направи живота ви по-сигурен. Затова и нейният монтаж и експлоатация са изключително лесни:
  • Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
  • Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
  • Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
  • Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използването на допълнителни материали.
  • Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон или таблет, да се регистрирате и настроите работата на Panasonic Smart Home така, както е удобно и комфортно за вас!

  Мобилно приложение
  Безплатното мобилно приложение ви позволява да управлявате системата Panasonic Smart Home от мобилния си телефон или таблет, независимо къде се намирате. С помощта на приложението можете да дадете име на всеки един от вашите датчици и сензори, така че лесно да ги управлявате и наблюдавате. В реално време можете да наблюдавате какво се случва в дома ви благодарение на Panasonic Smart Home камера. Мобилното приложение ви позволява също така да създавате свои сценарии, които системата да следва. Така например можете да настроите системата да включва кафе машината ви всяка сутрин, когато засече, че излизате от спалнята.

  Общи
  Вид:Дистанционно управление
  Цвят:Черен
  Индикация за статус:LED (червен/зелен/кехлибар)
  Активиране на режими:У дома / Навън / Изключено

  Технически
  Безжичен стандарт на работа:DECT
  Работна честота:1880 - 1900 MHz
  Обхват при външно / вътрешно ползване:300 / 50 метра
  Бутон за настройка / изключване:Да
  Работна температура:0 - 40 °C

  Захранване
  Захранване:Литиева батерия CR2 (1 x 3.0 V, 850 mAh)
  Живот на батерията:До 2 години

  Размери
  Размери:77 x 27 x 18 (В x Ш x Д) в мм
  Тегло:17 гр.


  Виж още Смарт домашна автоматизация Panasonic

  Технически характеристики

  Тип:  Дистанционно
  Вид:  Управляващо устройство
  Приложение:  Комбинирано - за Дома
  Особеност:  Умен Дом