Onechanbara Z2: Chaos product
НазадGCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4Напред

Onechanbara Z2: Chaos, за PS4

 • Марка: NIS America
 • Код: GCONGONECHANBARAZ2CHAOSPS4
 • Модел: Onechanbara Z2: Chaos
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Onechanbara Z2: Chaos е последното попадение от Onechanbara поредицата, която включва най-секси зомби убийците в света. С две двойки сестри убийци на зомбита на разположение, играча е на път да се изправи пред редица нива изпълнени с динамичен екшън и унищожение на орди от немъртви изчадия. Изправи се пред инвазията и размазвай всичко по пътя си по възможно най-стилния начин, очакват те летящи крайници, реки от кръв и всевъзможни методи на зомби унищожение. Всеки един член от така наречения „Бикини зомби отряд“ има своя собствена техника и специфични и уникални умения, а използваш ли всички движения в играта по-най откачения начин ще бъдеш възнаграден със специални орбове, с които да подсилваш своите умения и снаряжение.

  Убийството на зомбита никога не е било толкова приятно, впечатляващо и забавно.
  Бикини самурай отряда на Onechanbara се завръща въоръжен с множество нови движения и новите Dare Drive и Xtasy демонични трансформации, които ще ти покажат какво значи да бъдеш наистина ядосан на зомбитата.
  Четири прекрасни дами, четири уникални стила
  Всяка една от героините има свои собствени умения и екипировка, които да ѝ помогнат да се изправи пред купищата немъртви.
  Множество нови режими, подобрения и нововъведения спрямо предшествениците в Onechanbara поредицата игри.
  Стилизиран саундтрак, които поддържа двойно озвучаване на героите.

  Технически характеристики

  Конзола:  PS4
  Жанр:  Hack And Slash
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  16+

  Свързани продукти