One Piece Unlimited World Red product
НазадGCONGUNLIMITEDWORLDREDPSVITAGCONGUNLIMITEDWORLDREDPSVITAGCONGUNLIMITEDWORLDREDPSVITAGCONGUNLIMITEDWORLDREDPSVITAGCONGUNLIMITEDWORLDREDPSVITAGCONGUNLIMITEDWORLDREDPSVITAGCONGUNLIMITEDWORLDREDPSVITAНапред

One Piece Unlimited World Red, за PSVita

 • Марка: Bandai Namco
 • Код: GCONGUNLIMITEDWORLDREDPSVITA
 • Модел: Unlimited World Red
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Потопи се в увлекателното ново приключение в New World заедно с любимите ти герои от Straw Hat Crew и проследи историята в най-новата част от популярната поредица – One Piece Unlimited World Red. Очаква те едно уникално пътуване изпълнено със забавни случки и колоритни герои, представени чрез напълно оригинален сценарий. Играй като членовете на Straw Hat бандата и прогресирай през епизодичния сюжет на играта изпълнен със срещи и битки с известни противници като Rob Lucci, Caesar Clown и много други. Овладей множество вариации комбота и движения и тествай своите рефлекси с натискането на правилния бутон за да контрираш или избегнеш атаките на своите врагове. Наслади се на безкрайно преиграване и изследване на града на заглавието, участвай в интересни куестове и помогни на жителите, които на своя страна ще те възнаградят с награди и най-различни предмети.

  Оригинална история – наслади се на съвсем нов и невиждан досега сценарии, дело на създателя на поредицата - Eiichiro Oda.
  Съвсем нови персонажи – Pato, весел и дързък енот и под пийналия пират Red Count са някои от новите герои създадени от Eiichiro Oda.
  Кооперативен геймплей – Ходи на риба, хващай буболечки или се изправи срещу твоите приятели в локален мултиплейър.
  Нов „Coliseum“ режим – Изпробвай своите бойни умения срещу застрашителни противници като Doflamingo.
  Безкраен геймплей – Свободно изследвай света, изпълнявай куестове и печели предмети и награди с с Luffy и неговата банда.

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  Fighting
  Тип:  Singleplayer / Multiplayer
  Тип мултиплейър:  Versus
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти