One Piece Burning Blood product
НазадGCONGONEPIECEBURNINGBLOODPS4GCONGONEPIECEBURNINGBLOODPS4GCONGONEPIECEBURNINGBLOODPS4GCONGONEPIECEBURNINGBLOODPS4GCONGONEPIECEBURNINGBLOODPS4GCONGONEPIECEBURNINGBLOODPS4GCONGONEPIECEBURNINGBLOODPS4Напред

One Piece Burning Blood, за PS4

  • Безплатна доставка
109.00 лв
Купи

Всички цени са с начислен ДДС

Описание

Разработена от известното Японско студио, Spike Chunsoft Co., One Piece Burning Blood се базира върху смахнатата и богата One Piece вселена и предлага неизпитвано до момента изживяване, благодарение на интензивния си и динамичен геймплей, който е умело комбиниран с всичките One Piece елементи. В допълнение играта ще ти предложи моменти като тези да използваш Logia Demon Fruits и "Haki", които използват масивни специални умения и покоряват страховити опоненти.

Бърза и интензивна бойна игра - Дългоочакваното чисто бойно заглавие базирано на One Piece вселената вече е тук! Приготви се за отборни битки между 3 на 3 опонента. Ще трябва да помислиш стратегически, когато избираш участниците в твоя отбор и внимателната смяна между тях по време на битките.
"Devil Fruit" умения - Logia Guard и Logia персонажите като Ace, Sabo, Ener, Crocodile и тн. то позволяват да лишаваш опонентите си от най-различни физически атаки. Те могат да използват специални умения като Logia Move, с които да превръщат терена в огнен или леден ад.
"Haki" умения - Атаките ти с Haki могат да се противопоставят на Logi Guard. Издебни точния момент, в който да използваш силата!
Поддържащи персонажи - Ще имаш възможността да избираш измежду трима героя, които да подкрепят твоя отбор. Те от своя страна ще може да заредят основните ти бойци с различни умения.
Трансформации - както в мангата/анимето, някои от персонажите може да се трансформират и да получат достъп до страшно силни умения и атаки за определен период от време. Очакват те форми като Shogun на Franky, X-Drake Zoan, Amaru на Ener, и четвъртата форма на Luffy.
Висококачествена визия и графика - One Piece Burning Blood е едно заглавия напълно разработено за новите платформи, PlayStation 4 и Xbox One. Дизайнът на персонажите е още по-детайлен и се доближава до анимето много по-добре.


Виж още Игри за Конзоли Bandai Namco

Технически характеристики

Конзола:  PS4
Жанр:  Fighting
Тип:  Singleplayer / Multiplayer
Тип мултиплейър:  Versus
Интернет връзка:  Препоръчителна
Вид:  Игра
Възрастова граница:  12+