One For All URC6410 IT1659 product
EHRCONEFORALLIT1659EHRCONEFORALLIT1659EHRCONEFORALLIT1659EHRCONEFORALLIT1659

Описание

One For All URC6410
IT1659

Easy and Robusto оставя незабравимо усещане за надеждност. Гладката му и закръглена форма приляга перфектно в ръката ви. Дистанционното е изработено от висококачествени, удароустойчиви материали. Светещите и хромирани бутони му придават стил и елегантност.

Контролира 1 устройство:
(TV, LCD, Plasma)

SimpleSet:
Тази функция ви позволява с 3 бързи и лесни стъпки да настроите вашето One for All дистанционно управление. Натиснете "Setup", натиснете бутона за вашата марка. Това е!

Директна настройка на код:
Лесна и бърза настройка, с помощта на която чрез 4 цифрен код вие можете да настроите вашето One for All дистанционно да управлява всяко устройство.

Метод на търсене:
Тази функция ви позволява да намерите кода за устройството, като сканирате всички кодове, намиращи се в паметта на вашето One for All дистанционно управление.

Самообучение:
Позволява ви да прехвърлите функции от вашето оригинално дистанционно управление. Често използваните функции могат да се зададат на бутон по ваш избор, като се използва функцията Learning на вашето устройство ONE FOR ALL.

Easy Control:
Всички най-често използвани бутони като channel, volume, navigation keys, info, guide, menu са компактно и стилно разположени на едно място за да имате по-лесен и интуитивен достъп.

Code blink out:
Какъв беше моят "код за настройка"? Разберете кой код е настроен в момента за всяко устройство, което управлявате с вашето One for All дистанционно.

Допълнителни бутони:
Volume control, Mute, Power, Menu, Teletext

• Батерии: 2 х AAA (не са включени)
• Живот на батерията: над 12 месеца
• IR обхват: ~ 15 метра
• IR честота: 0-455kHz

Модел – URC 6410
Размери на продукта 20см x 5,5см x 2,5см
Размери на опаковката 32см x 16см x 4см
Тегло на продукта 120г.
Тегло с опаковка 220г.
Баркод 8716184045974


Виж още Дистанционни One For All

Технически характеристики

Съвместимост:  Универсално

Свързани продукти и тагове: