Odin Sphere Leifthrasir product
НазадGCONGODINSPHEREPSVITAGCONGODINSPHEREPSVITAGCONGODINSPHEREPSVITAGCONGODINSPHEREPSVITAGCONGODINSPHEREPSVITAGCONGODINSPHEREPSVITAНапред

Odin Sphere Leifthrasir, за PSVita

 • Марка: NIS Europe
 • Код: GCONGODINSPHEREPSVITA
 • Модел: Odin Sphere Leifthrasir
 • Наличност: Стар продукт
  Този продукт вече не се предлага от JAR Computers

  Описание

  Odin Sphere Leifthrasir е 2D sidescrolling екшън ролево заглавие, действието на което се развива в Норвежката митология. Играта е пълен HD римейк на оригиналното класическо заглавие за PlayStation 2 Odin Sphere от култовото студио Vanillaware и екипът стоящ зад игрите Dragon’s Crown и Muramasa: The Demon Blade.

  Историята на Odin Sphere Leifthrasir

  Кралството на Valentine е най-силното на континента Erion. Неговите жители използват магическата сила на "Crystallization Cauldron", но внезапно и само за една нощ тя е напълно унищожена. И така започва великата война, в която взимат участие всички нации на континента. Дали това е края на съществуването му, както предсказанията твърдят...?

  Odin Sphere Leifthrasir ще ти предложи:

  Подобрена визия във висока резолюция – известна със своята красота пресъздадена в 2D визия и арт рисуван на ръка, Odin Sphere е пресъздадена в 1080p резолюция и 60 кадъра в секунда, позволявайки на ярката визия да бъде по-ярка и красивия стил още по-красив.
  Пре-проектирана за още повече екшън! - Контролната схема и механиките доказали се в ragon's Crown, са балансирани и перфектно пренесени в Odin Sphere Leifthrasir. Новите движения предоставят на геймплейя повече консистентност и играта се чувства и играе много по-добре отпреди. Съвсем новите умения и лесни за използване инвентар на героите от своя страна подсилват изживяването.
  Нови нива и врагове! - Добавените допълнителни местности в играта, позволяват на света на Odin Sphere да се разгърне още повече. Освен това, повечето зони и нива, представят много повече противници и персонажи, пред които да се изправиш.
  Класическото отново е на мода - Тези, които предпочитат геймплея на оригиналната Odin Sphere не трябва да се разочароват, класическия геймплей остава като опция, която да избереш - без това да жертва визията във висока резолюция.
  Японско и Английско озвучение - Наслади се на оригиналните японски гласове съпроводени с английски субтитри или просто избери директно английско озвучение - всичко зависи само от теб и твоите предпочитания.

  Технически характеристики

  Конзола:  PSVITA
  Жанр:  Приключенска
  Тип:  Singleplayer
  Тип мултиплейър:  Няма
  Интернет връзка:  Препоръчителна
  Вид:  Игра
  Възрастова граница:  12+

  Свързани продукти